Albumo apžvalga. Bebe Rexha „All Your Fault: Pt.1“

Iš pirmo žvilgsnio B.Rexha gali pasirodyti visiškai neypatinga. Albanų kilmės 27-erių amerikietė - viena iš didelės armijos dainuojančių, nuolat radijo ir televizijos reklamuojamų, mažai drabužių scenoje dėvėti mėgstančių merginų, per pastaruosius keletą metų užtvindžiusių eterį.

Bebe Rexha.<br>AP nuotr.
Bebe Rexha.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2017, 10:40 PM, atnaujinta May 23, 2017, 10:48 PM

Tačiau ne viskas taip paprasta. Prie viso to, kas išvardyta aukščiau, Bebe yra ir viena gabiausių šių dienų popdainų kūrėjų. Pradėjusi nuo meilės rokui, vėliau pasuko į madingesnę, komercinę muziką. Ir neprašovė. Jos parašytus hitus atliko Eminemas su Rihanna, Pitbullis, Selena Gomez ir daugybė kitų - būtent taip ši mergina prieš ketverius metus ir išlindo į dienos šviesą.

Tuo keisčiau, kad iki šiol pati Bebe buvo oficialiai išleidusi tik saujelę savo pačios įrašytų dainų. „All Your Fault: Pt.1“ reklamuojamas kaip pirmas tikras jos albumas, nors jame - tik šeši kūriniai. Bet užtat kokie - nė vieno šūvio pro šalį. Ritmingą šokių aikštelių hito „I Got You“ priedainį jau niūniuoja pusė Amerikos, modernaus ritmenbliuzo dainą kiek nešvankiu pavadinimu „F.F.F.“ įrašyti padėjo kylantis reperis G-Eazy, o jausmingą vidutinio tempo dainą „Bad Bitch“ - kita hiphopo garsenybė Ty Dolla Sign.

„Small Doses“ su dramatišku priedainiu yra labiau įsimenantis kūrinys, nei visos šių metų Lietuvos „Eurovizijos“ atrankai pateiktos dainos, sudėtos kartu, o „Atmosphere“ net šiek tiek primena kitą garsią amerikietę Laną Del Rey.

Bebe balsas, bent jau įraše, yra spalvingas ir stiprus (gyvai, sako buvę jos koncertuose, jis - kur kas mažiau įspūdingas, tie, kurie rugpjūtį vyks į Estijoje vyksiantį festivalį "Weekend Baltic", galės įvertinti savo ausimis).

Originalumas čia fontanais gal ir netrykšta, iš esmės Bebe šiuolaikiškai daro tai, ką prieš beveik 20 metų kūrė populiarioji dainininkė Beyonce. Bet dabartiniame popmuzikos fone jos sukurtos melodijos spindi ryškiai.

Įvertinimas - 8 iš 10.

Klipas "F.F.F." (su G-Eazy):

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: ar Konstitucinis Teismas apgins prezidentą?