SEL surengs didelį koncertą Vilniuje: bilietų kainos nustebins

Grupės SEL gerbėjai, kurie norėjo apsilankyti specialiame mėgstamos grupės koncerte Klaipėdoje, liepos 8-ąją, bet neturi galimybių ten atsidurti, gali džiaugtis.

Egidijus Dragūnas rudenį surengs koncertą Vilniuje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Egidijus Dragūnas rudenį surengs koncertą Vilniuje.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 26, 2017, 1:01 PM, atnaujinta May 26, 2017, 1:05 PM

Egidijus Dragūnas paskelbė, kad jo vadovaujama grupė surengs analogišką šou ir Vilniuje. Be to, kritikuodamas Lietuvos valdžią dėl nuolat augančių kainų E.Dragūnas nusprendė pamaloninti gerbėjus ir pirmuosius bilietus parduoti už juokingai mažą kainą.


E.Dragūnas pasakoja, kad Vilniuje gerbėjai galės pamatyti tokį patį šou, kokį jis su muzikantų grupe surengs ir Klaipėdoje liepos 8-ąją. Susirinkusieji galės grožėtis ne tik muzika, bet ir išskirtine scena-robotu. Ji prilygsta 8 aukštų dydžio namui. Toks sceninis sprendimas – unikalus. Jo dar niekada neturėjo nei Lietuvos, nei pasaulinio lygio žvaigždės.


Taip pat jau yra aišku, kad SEL koncertuose Klaipėdoje ir Vilniuje skambės ne tik geriausi visų laikų SEL hitai, tačiau ir naujas kūrinys, prie kurio šiuo metu dirba E.Dragūnas.


 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.