Gimtadienį švenčianti „Arbata“ gerbėjus nustebins ypatinga dovana

Kovo mėnesį vinilinę geriausių savo kūrinių plokštelę „15±1“ pristatę grupės „Arbata“ nariai įgyvendina dar vieną originalią idėją. Prieš šešiolika metų susibūrę rokeriai nusprendė įprasminti savo pavadinimą.

"Arbata" išleido savo arbatos liniją.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
"Arbata" išleido savo arbatos liniją.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
"Arbata" išleido savo arbatos liniją.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
"Arbata" išleido savo arbatos liniją.<br>Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-06-08 15:27, atnaujinta 2017-06-08 15:32

Netrukus grupės gerbėjai galės „Arbatos“ ne tik klausyti, bet ir skanauti – gimtadienio proga grupė išleis arbatos liniją. 

„Kasmet per gimtadienį iš savo gerbėjų sulaukdavome gausybės pakelių arbatos. Nusprendėme, kad pats metas būtų atsidėkoti. Visiems, kurie birželio 8 dieną atvyks į mūsų šešiolikos metų šventę, bus pavaišinti puodeliu šio karšto gėrimo", – pasižada „Artistų“ klube sostinėje gimimo dieną švęsiantys rokeriai. 

„Arbatą“ sudaro penki nariai – vokalistas Andrius Zalieska-Zala, akordeonistas Sigitas Lobė, gitaristas Povilas Račas, bosinę gitarą įvaldęs Julius Bakanauskas ir būgnininkas Andrius Valčiukas. Tad 5 iš 6 gėrimo skonių nutarta pavadinti grupės muzikantų vardais. 

„Kiekviena arbatos rūšis atspindės konkretų asmenį. Visi skoniai yra suderinti su vieno ar kito „Arbatos“ nario charakteriu. Visus skonius rinkomės patys, puikiai vienas kitą pažįstam, tad stengėmės, kad skonis, arbatos sudėtis būtų kuo artimesnė kiekvieno charakteriui“, – paaiškino grupės nariai.  

„Stipri, tačiau švelni, kupina emocijų, jausmų ir šviesos“ – nurodo grupės vokalisto A. Zalieskos arbatos aprašymas. Tuo tarpu gitaristas P. Račas – „dalykiškas, solidus ir turintis savo nuomonę“. 

Ypač stebina būgnais grojančio A. Valčiuko charakterio savybės. Kaip išduodama arbatos aprašyme, gyvenime jis – „ramus, neprarandantis dvasinės ramybės ir grojantis stipriu instrumentu“. 

„Tikime, kad grupės gerbėjai atras savo būdui artimą skonį. O jeigu ne – rinkinį sudarys ir dar vienas, šeštasis, #ArbatosArbata skonis, kuris perteiks grupės kuriamos muzikos charakteristiką.  Šiam variantui prireikė visos grupės vienbalsio pritarimo“. – atskleidžia „Arbatos“ nariai. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.