Išgirskite: 11 geriausių šią savaitę Vilniuje grosiančio dueto „Röyksopp“ hitų

Jau šį penktadienį Vilniaus Kalnų parke vyks vienos dienos muzikos festivalis „Summer In The City“. Sostinės gyventojus ir svečius į didžiausią Šeimų pikniką sukviesiančiame renginyje šiemet pagrindinėmis žvaigždėmis bus Norvegijos elektroninės muzikos ikona „Röyksopp“.

"Royksopp".<br> Koncerto rengėjų nuotr.
"Royksopp".<br> Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 13, 2017, 8:30 PM, atnaujinta Jun 13, 2017, 8:47 PM

Du dešimtmečius ribas tarp pop ir elektroninės muzikos žanrų trinantis duetas, kilęs iš Bergeno miesto, Lietuvoje koncertuos pirmąjį kartą. Šiandien skaitytojams pristatome 10 geriausių hitų, kuriuos sukūrė Sveinas Berge‘as ir Tobjørnas Brundtlandas, žinomi kaip „Röyksopp“.

„So Easy“ yra debiutinis norvegų dueto „Röyksopp“ singlas, kuris pirmą kartą 1999 m. buvo išleistas vos 500 kopijų tiražu. Kompozicijoje panaudotos ištraukos iš švedų vokalinės grupės „Gals & Pals“ 7-ame dešimtmetyje atlikto Burto Bacharacho ir Halo Davido klasikinės dainos „Blue On Blue“ perdirbinio. Kūrinys sulaukė didžiulio dėmesio ir net buvo panaudotas TV kanalo „Nickelodeon“ reklamoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.