Prieš SEL koncertą Klaipėdoje – svarbi žinia iš Egidijaus Dragūno

Jau rytoj, liepos 8-ąją, Klaipėda skambės nuo kokybiškos muzikos garsų. Čia savo grandiozinį šou rengia populiariausia Lietuvos grupė SEL. Po pertraukos pasirodysiantis kolektyvo įkūrėjas ir siela Egidijus Dragūnas informavo gerbėjus, kaip šie turi elgtis, jei nori komforto koncerto metu.

„Sel“.<br>R.Šeškaičio nuotr.
„Sel“.<br>R.Šeškaičio nuotr.
Dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas.<br>LR archyvo nuotr.
Dainininkas Egidijus Dragūnas-Selas.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 7, 2017, 11:12 AM

„Durys į šį šou bus atidaromos šeštadienį, nuo 19 valandos. Labai prašau į koncertą atvykti ne savo automobiliais – taip bus lengviau visiems vakaro svečiams“, - gerbėjus informuoja E.Dragūnas.

SEL lyderis taip pat atskleidė tikslų laiką, kada jis su muzikantų grupe lips ant scenos. 22:20 – tada scenoje planuoja pasirodyti vakaro kaltininkai. Šis laikas parinktas neatsitiktinai. Būtent tada pradės temti ir bus geriausiai įgyvendintas visas sceninis SEL koncerto sprendimas.

Klaipėdos vasaros estradoje likus kelioms dienoms iki grupės koncerto ėmė dygti scena-robotas. Tai unikalus sceninis sprendimas, kokio neturėjo ne tik Lietuvos, bet ir pasaulinės žvaigždės. Šiais metais Egidijus pradžiugins ne tik gerbėjų ausis, bet ir akis.

Šią savaitę E.Dragūnas inormavo, kad šių metų šou, kurie bus parodyti rytoj Klaipėdoje ir rugsėjo 2-ąją Vilniaus Kalnų parke, jis organizavo ne vieną mėnesį. Prie SEL koncerto organizavimo dirbo 100 žmonių komanda.

„Labai visų laukiu ir garantuoju, kad turėsite nepamirštamą vakarą“, - savo 19 tūkstančių gerbėjų, atvyksiančių į šou Klaipėdoje, armijai koncerto išvakarėse sakė Egidijus.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.