Į „Lietuvos balsą“ ateinanti Kristina Radžiukynaitė: „Tiesiog jaučiau, kad man čia reikia būti“

„Žinote, einu ten, kur veda jausmas. Kaip neišmokau per dvidešimt ketverius metus, taip turbūt niekada ir nesužinosiu, ką reiškia vadovautis protu ir logika. Mano sprendimai yra spontaniški, kyla iš emocijos. Taip atsitiko ir su „Lietuvos balsu“. Aš tiesiog jaučiau, kad man čia reikia būti, dalyvauti.

 Kristina Radžiukynaitė.<br>Organizatorių nuotr.
 Kristina Radžiukynaitė.<br>Organizatorių nuotr.
 Kristina Radžiukynaitė.<br>Organizatorių nuotr.
 Kristina Radžiukynaitė.<br>Organizatorių nuotr.
 Kristina Radžiukynaitė.<br>Organizatorių nuotr.
 Kristina Radžiukynaitė.<br>Organizatorių nuotr.
 Kristina Radžiukynaitė.<br>Organizatorių nuotr.
 Kristina Radžiukynaitė.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2017-07-13 11:37

Paragavusi televizijos projektų, keletą metų kračiausi minties grįžti į eterį, bet, matyt, jau nurijau visas nuoskaudas, išsivaliau žaizdas, „užsiauginau skūrą“ ir vėl galiu „grįžti į trasą“, – šypsosi miuziklų žvaigždė Kristina Radžiukynaitė. Ji papildė į penktąjį projekto sezoną įžengusių, jau žinomų atlikėjų sąrašą.

Populiariuose miuzikluose dainuojanti  atlikėja sako, kad, priešingai nei kiti dalyviai, į projektą ateina ne pergalės, šlovės ar prizo. Ji nori žiūrovus supažindinti su tikrąja Kristina ir jos atliekama muzika.

„Mano tikslas – būti išgirstai, pirmą kartą atverti savo sielą, parodyti kokia esu iš tikrųjų, ką galiu, ir supažindinti Lietuvą su miuziklo žanru. Nebenoriu jokių etikečių, kurias man lipdė visą gyvenimą: „lietuviškoji Whitney Houston“, „lietuvių Mariah Carey“  ir taip toliau. Aš Kristina! Ir mano pavardė Radžiukynaitė, ir aš dainuoju taip, kaip dainuoju aš, ir aš nenešioju didelių iškirpčių, ir man žiauriai nepatinka dainuoti visiems atsibodusius koverius, aš turiu savo dainų, aš rašau, aš groju, ir aš noriu, kad tai būtų išgirsta“,– tiesiai ir be užuolankų sako Kristina.

Ne viename muzikiniame televizijos projekte dalyvavusi atlikėja nemano, kad jau suburtas gerbėjų ratas gali padėti laimėti šių metų „Lietuvos balsą“. „Tikrai ne. Visiškai nesijaučiu privilegijuota. Tai, kad dalyvauju, apskritai žino vos keli žmonės. O be to – būkim biedni, bet teisingi: kas mane iš viso atsimena? Tokių žvaigždžių „iškeptų“  TV projektuose – šimtai.

Aš juk visiškai kitokia, negu mano įvaizdį  žiūrovams suformavo televizija. Ir tiesą sakant, net nenorėčiau, kad jie tai atsimintų. Šis projektas bus man nauja pradžia, kupina jaudulio ir emocijų, ir tuo pačiu, tai bus nauja pradžia. Gal jie net užsimanys ateiti į vieną iš miuziklų, kuriuose vaidinu. Gal. Labai tikiuosi.“

Šiuo metu, K. Radžiukynaitė aktyviai ruošiasi ne tik penktajam „Lietuvos balso“ sezonui, bet ir visiškai naujam miuziklui. Dainininkė tikisi, kad LNK projektas padės jį išpopuliarinti. „Šiuo metu turiu labai didelį iššūkį – pagrindinį vaidmenį Ramūno Cicėno režisuojamame spektaklyje „Meilutė“. Miuziklo gerbėjai žino, jog Meilutės vaidmuo yra labai didelis, ir scenoje tenka nemažas, tiek fizinis, tiek emocinis krūvis. Šį kartą būsiu desperatiška, naivi ir amžinai meilės ieškanti šokėja. Bus visko: juoko, ašarų, muzikos ir daug gražių merginų!  Premjera jau artėja, bet kol kas daugiau detalių išduoti negaliu“,– sako atlikėja.

Ar Kristinai pavyko sužavėti „Lietuvos balso“ mokytojus aklųjų perklausų metu? Tai projekto gerbėjai pamatyti galės jau šį rudenį, LNK televizijos eteryje, o patys nekantriausi laukiami  rugpjūčio 10 – 11 dienomis, Palangoje vyksiančiuose „nokautų“ filmavimuose, kuriuose tarpusavyje susirungs 60 geriausių Lietuvos balsų. Juriuos į savo komandas pasirinko Džordana Butkutė, Leonas Somovas, Donatas Montvydas ir Inga Jankauskaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.