Robbie Williamsas išleis antrąją albumo „Under The Radar“ dalį

Jau rugpjūčio 16 d. didžiausią metų šou Vilniaus Vingio parke surengsiantis Robbie Williamsas patvirtino, kad planuoja išleisti antrąją retų dainų, demonstracinių įrašų ir iki šiol niekur nepublikuotų kūrinių albumo „Under The Radar“ dalį. Dainininkas neslepia, kad įkvėptas prieš trejus metus pasirodžiusios „Under The Radar Vol. 1“ sėkmės, dainas antrajam serijos albumui atrinko galvodamas apie visus savo gerbėjus. Skelbiama, kad „Under The Radar Vol. 2“ bus išleistas šių metų lapkritį, tačiau iš anksto užsisakyti albumą galima jau dabar.

 Robbie Williamsas išleido naują albumą.
 Robbie Williamsas išleido naują albumą.
 Robbie Williamsas išleido naują albumą.
 Robbie Williamsas išleido naują albumą.
 Robbie Williamsas išleido naują albumą.
 Robbie Williamsas išleido naują albumą.
 Robbie Williamsas išleido naują albumą.
 Robbie Williamsas išleido naują albumą.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 14, 2017, 9:38 AM

„Buvau labai laimingas, kai išleidus „Under The Radar Vol. 1“ sulaukiau didelio gerbėjų palaikymo, todėl džiaugiuosi pranešdamas, kad netrukus pasirodys antra albumo dalis“, – sako R.Williamsas. „Labai didžiuojuosi savo dainomis ir negaliu sulaukti, kada galėsiu jomis pasidalinti su jumis“.

Muzikanto įrašų kompanija pasirūpino, kad naująjį albumą gerbėjai galėtų įsigyti pasirinkdami iš keturių įmanomų variantų. Didžiausi gerbėjai gali gauti asmeninę albumo versiją, su savo vardu viršelyje, kurį savo ranka užrašys pats R.Williamsas. Be to, iš anksto užsisakę albumą „Under The Radar Vol. 2“, jau rugpjūčio 1 d. gaus iki šiol niekur neišleistą R.Williamso dainą.

Didžiausiu šių metų šou vadinamą Robbie Williamso koncertą Vilniaus Vingio parke pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, kitą savaitę Obuolių saloje surengsiantis tradicinį elektroninės muzikos festivalį „Betsafe Radistai Village‘17“, Trakų pilyje vyksiančius britų dainininkės Jessie Ware, vienintelį Baltijos šalyse amerikiečių rokerio Alice Cooper, grandiozinį „Pink Floyd“ muzikos šou „Brit Floyd“ ir lietuvių scenos atstovo „Daddy Was A Milkman“ koncertą; Vilniuje vyksiančius Italijos superžvaigždės Zucchero, amerikiečių rokerių „Future Islands“, britų rokerio Chris Rea pasirodymus, Kaune vyksiančius garsiojo britų muzikanto Sting, legendinių „Queen“ ir Adam Lambert koncertus bei laukiamiausią 2018-ųjų koncertą – „Depeche Mode“ gastrolių „Global Spirit Tour“ pasirodymą Vilniuje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.