Leonas Somovas su švedais „Highly Sedated“ surengs vakarėlį Valdovų rūmuose

Liepos 21 d. Leon Somov muzikos gerbėjai turėtų pasižymėti savo kalendoriuje. 

 "Highly Sedated".<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 "Highly Sedated".<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-07-19 14:48, atnaujinta 2017-07-19 14:50

Penktadienio vakarą Valdovų rūmų kieme atlikėjas su elektroninės muzikos projektu „Highly Sedated“ surengs tikrą vakarėlį.

Koncerte laukia ir daugiau staigmenų. Specialiai „Midsummer Vilnius“ festivaliui prie grupės prisijungs ir Lietuvos kamerinis orkestras, diriguojamas Modesto Pitrėno.

Pirmą kartą kartu su Leonu švedų elektroninės muzikos grupė „Highly Sedated“ Lietuvoje pasirodė 2015 metais muzikos festivalyje „Galapagai“. 

Nuo to laiko abi pusės pajuto, kad jų muziką jungia kažkas ypatingo ir nusprendė kartu pabandyti įrašyti keletą singlų. 

Tai vos metus gyvuojančiam bendram jų projektui pasiteisino – jau netrukus nuo jų bendro darbo pradžios grupė pasirašė sutartis su garsiojo švedų didžėjaus Steve'o Angello prodiuserine kompanija „Size records“.
 
„Kiekvieną mėnesį su „Highly Sedated“ susitinkame bent kelioms dienoms ir kartu repetuojame „Size“ studijoje, Stokholme. 

Neseniai pabaigėme įrašinėti pirmąjį savo albumą „All we have is now“. Tai mums labai svarbus darbas, kuris gerbėjus pasieks jau liepos 28 d. 

Į koncertą Vilniuje atvykę klausytojai bus pirmieji, su kuriais pasidalinsime naujojo mūsų albumo kūriniais, tad laukia tikrai svarbus ir labai įdomus pasirodymas”, – dalinasi Leon Somov.

Grupė džiaugiasi, kad kurdami albumą su kompanija „Size records“ turėjo absoliučią laisvę savo kūrybinėms idėjoms ir jų įgyvendinimui. Tiesa, dėl to šiek tie sumažėjo jų koncertinė veikla, kurią jie vėl atnaujins savo koncertu Lietuvoje.

„Lietuva mūsų širdyse užima ypatingą vietą. Čia ne tik Leono namai, bet taip pat vieta, kur prasidėjo visas mūsų projektas.

Klausytojai čia mums visada buvo labai malonūs ir tikrai žino, kaip reikia linksmintis! Tikiu, kad ir koncertas „Midsummer Vilnius“ festivalyje taps geru vakarėliu. 

Šis koncertas bus ypatingas ir tuo, kad grosime kartu su orkestru. Nekantraujame, kol galėsime elektroninę šokių muziką sujungti su klasikiniais instrumentais. Tam itin tiks ir mūsų koncerto vieta suteiksianti jam ypatingą atmosferą. Neabejojame, kad klausytojams visa tai turėtų patikti“, – sako „Highly Sedated“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.