Žymios britų grupės „The Tiger Lillies“ lyderį apstulbino Gyčio Ivanausko poelgis

Liepos 27 d. „Midsummer Vilnius“ festivalyje koncertą surengsianti britų grupė „The Tiger Lillies” sceną visuomet paverčia mažu spektakliu.

M.Jacquesas ir G.Ivanauskas.<br> Festivalio rengėjų nuotr.
M.Jacquesas ir G.Ivanauskas.<br> Festivalio rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2017, 1:31 PM, atnaujinta Jul 20, 2017, 1:38 PM

Lygiai tokius pačius netradicinius klausimus, kaip ir jų pasirodymai, artėjant koncertui grupės dainininkui uždavė didelis grupės gerbėjas - aktorius Gytis Ivanauskas.

Artistiškųjų „The Tiger Lillies” vizitine kortele jau tapo jų koncertinis įvaizdis – liūdnus klounus primenantis grimas. Kiekviename pasirodyme jos pasakoja vis naują juokinančią ar graudinančią istoriją. 

Pasidabinęs tokiu įvaizdžiu grupės pagrindinį dainininką, kompozitorių ir akordeonininką Martyną Jacquesą interviu metu maloniai nustebino aktorius Gytis Ivanauskas. 

- Esu didelis jūsų gerbėjas. Ir kaip aktorius aktoriui noriu užduoti jums kelis klausimus, kad grupės gerbėjai Lietuvoje šiek tiek daugiau sužinotų apie jus. Taigi, jei verkiate, tai kodėl?

- Kartais verkiu kurdamas savo dainas. Taip pat verkiu, kai miršta mano mylimi žmonės. Taip, tai tikriausiai tie du kartai kai verkiu.

- Kalbant apie jūsų muziką ir dainas, kitas mano klausimas – heroinas ar kokainas?

- Nei vienas iš jų. Bet jei turėčiau rinktis, heroino bandžiau keletą kartų – tam tikromis progomis. Tačiau antrą dieną jau to nori, o po pirmos savaitės jau esi priklausomas. Geriau to išvengti. 

- Ką bendro turi slyva ir gabalas mėsos?

- Abu po kelių dienų pradeda smirdėti. 

- Kas dega greičiau - degtukas ar ugnis?

- Degtukas.

- Kokia jūsų mėgstamiausia lietuviška daina?

- Bandau prisiminti, ar turite kokių labai žinomų muzikantų, tačiau negaliu pateikti atsakymo.

Šokėjas, choreografas ir aktorius Gytis Ivanauskas taip pat pakvietė „The Tiger Lillies” grupės įkūrėją paviešėti Lietuvoje ir apsilankyti „Midsummer Vilnius“  organizuojamame Jazzu koncerte. 

Į Vilnių atvykstantys „The Tiger Lillies” kaskart į savo išskirtinius koncertus pritraukia pilnas sales klausytojų. Šįkart Valdovų rūmų kieme po atviru dangumi atlikėjai pasirodys su Lietuvoje dar negirdėta programa „Madame Piaf”. Ne paslaptis, kad prancūzų žvaigždės Edith Piaf gyvenimas buvo nuspalvintas ne tik švelniomis spalvomis. Būtent tai ir apdainuos festivalyje pasirodantys „Midsummer Vilnius“ festivalyje pasirodantys „The Tiger Lillies”.

Nufilmuotas M.Jacqueso ir G.Ivanausko pokalbis:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.