Išgirskite: Latvijos žvaigždė Samanta Tina pristato lietuvišką dainą „Aš – telefonas“

„Daina „Aš – telefonas“ atspindi šių dienų realybę, kai mobilieji telefonai ir virtualus ryšys mus visiškai užvaldo.

Samanta Tina.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Samanta Tina.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 2, 2017, 12:55 PM, atnaujinta Aug 2, 2017, 1:06 PM

Mobiliaisiais telefonais mes bendraujame su mums brangiais, mylimais žmonėmis, draugais, išliejame pyktį, išreiškiame jausmus, netgi teikiame pasiūlymus tekėti ar nutraukiame draugystę.

Mes vis dažniau ir dažniau savo emocijas išreiškiame per virtualų pasaulį ir tuo pačiu nebesugebame viso to parodyti realiai. Juk per telefoną tai padaryti yra gerokai paprasčiau – čia tartum slepiamės, gėdijamės.

Kartu su mobiliuoju telefonu mes keliamės, pusryčiaujame, pietaujame, vakarieniaujame, einame miegoti, be jo tiesiog neįsivaizduojame nė vienos dienos", – mintimis apie dainą dalijasi atlikėja, Lietuvoje dalyvavusi ir projekte "Lietuvos balsas", ir "Eurovizijos" atrankoje.

Kiekvienam dainos klausytojui ji užduoda ironišką klausimą: „Kas atsitiktų, jei vieną dieną jūs taptumėt jūsų mylimo žmogaus telefonu?“ 

Naujosios dainos klipas nufilmuotas iliuzijų muziejuje „Cosmos“ bei Rygoje esančioje fotostudijoje „Studio Imagine“.

Dainos autorius – iš Latvijos, Liepojos miesto kilęs Marco Giacomo, dirbantis vienoje garsiausių prodiuserių agentūrų Rusijoje „Black Star“.

M.Giacomo atstovauja latvių atlikėjams Danai Sokolovai ir reperiui Scroodgee, o ypač išgarsėjo po to, kai latvių grupei Musiqq" sukurė dainą rusų kalba „Šalis be pavadinimo“.

Lietuviškos dainos teksto autorius – kartu su Samanta Tina bendrą dainą „Story about us“ atlikęs dainininkas ir dainų kūrėjas Edgaras Lubys

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.