Neseniai į sceną sugrįžusi atlikėja Justina Budaitė ruošia staigmeną festivalininkams

„Lietuvos balso“ nugalėtoja Justina Budaitė, į muzikos pasaulį sugrįžusi su naujausiu kūriniu „Ten Kur Tu“, kurį įrašė kartu su vienu geriausių šalies atlikėju Donatu Monvydu, ir toliau sėkmingai skinasi kelią muzikiniame pasaulyje. Jau rugpjūčio 19 d. atlikėja ruošia staigmeną „Karklės“ festivalininkams.

Justina Budaitė. <br>Fotogenijų nuotr.
Justina Budaitė. <br>Fotogenijų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 8, 2017, 11:31 AM

„Pasirodymas šiame festivalyje – man didžiulis įvertinimas, džiaugiuosi, kad galėsiu dalintis muzika ant jūros kranto. Tai mano pirmasis festivalis, kaip atlikėjai, todėl jau kurį laiką apie tai daug galvoju ir, žinoma, repetuoju, juk norisi parodyti tai, ką galiu geriausiai“ – teigia atlikėja.

Mergina neslepia jaudulio, tačiau yra tikra tuo, ką daro, o scenoje didelį palaikymą turi ir iš DJ Averjano, kuris pasirodymo metu miksuos muziką. 

„Kai pirmą kartą su Justina pabandėme šį eksperimentą ir į sceną žengėme drauge, supratome, kad to negalime taip lengvai paleisti – ir nepaleidome. Justina labai talentinga, todėl man groti šalia jos yra didelė garbė“ – teigia pozityviai nusiteikęs didžėjus.

„Žinau, kad su tokiu palaikymu ir komanda mes drąsiai stovėsime toje scenoje ir atiduosime viską, kad žmonės turėtų tikrai puikų vakarėlį paplūdimyje. Galime daug - tuo įsitikinome jau ne vieną kartą, koncertuodami drauge“ – atvirauja Justina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.