Vaizdo įraše - šokiruojanti dainininkės Sinead O'Connor išpažintis

Komplikuotą laikotarpį išgyvenanti airių dainininkė Sinead O'Connor (50 m.) socialiniame tinkle paviešino vaizdo įrašą ir gerbėjus privertė nejuokais sunerimti. Vaizdo įraše ji atvirai prakalbo apie depresiją ir mintis pasitraukti iš gyvenimo.

 Sinead O'Connor.<br> VidaPress nuotr.
 Sinead O'Connor.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-08 13:37

12 minučių vaizdo įraše moteris atvirai dėstė, kad šiuo metu yra apsistojusi Niudžersio viešbutyje, kuriame kiekvieną dieną kovoja su savo vidiniais demonais. 

„Mano gyvenime nėra nieko kito, kaip tik nuostabusis mano gydytojas, psichiatras – nuostabiausias vyras žemėje – kuris man kartoja, kad aš esu jo didvyrė. Ir tai – vienintelis suknistas dalykas, kuris vis dar laiko mane šiame gyvenime. Ir tai kiek apgailėtina. Šį vaizdo įrašą padariau dėl to, kad visi pamatytų, kaip aš jaučiuosi“, - kalbėjo atlikėja.

Moteris pripažino, kad jai diagnozuotos trys psichinės ligos, o pastaruosius metus ji gyvena atskirta nuo savo šeimos. Ją taip pat erzina mintys, kad keturi jos vaikai ir kiti artimieji ją paliko likimo valiai.

„Kažkodėl visi žmonės, kurie turėtų tave mylėti, tavimi rūpintis, su tavimi ima elgtis lyg su šūdo gabalu“, - atvirai skausmus liejo Sinead.

Ji neslėpė suvokianti, kad lygiai taip pat, kaip ji – su psichinėmis ligomis kovoja dar milijonai žmonių. 

„Žinote, kartais pagalvoju, kad jei tai liestų tik mane, manęs jau čia nebebūtų. Keliaučiau tiesiai pas savo mamą... Nes pastaruosius dvejus metus gatvėmis vaikštau viena, mane visi baudžia ir atstumia už tai, kad esu psichinis ligonis. Man kyla pyktis, kad visiškai niekam nerūpi, kaip aš jaučiuosi, sumautai niekam nerūpi“, - be perstojo vaizdo įraše kalbėjo atlikėja.

Viešbučio darbuotoja prasitarė, kad ant moters rankos – ligoninės juosta, o viešbutyje ji apsistojusi jau gerą savaitę. Dienomis kambario duris ji laiko plačiai atvertas, jas užsidaro tik naktį. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.