Vilniuje koncertuos spalvingoji Rusijos žvaigždė Sergejus Penkinas

Į Lietuvą atvykstantis Rusijos estrados šou pradininku vadinamas Sergejus Penkinas gruodžio 19 d. kviečia į 3D efektais nuspalvintą „Muzikinę terapiją“, kurioje kiekviena daina taps mažu spektakliu.

 Sergejus Penkinas.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
 Sergejus Penkinas.<br>Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-08-23 11:34, atnaujinta 2017-08-23 11:39

Net 4 oktavų diapazono ir į Guinnesso rekordų knygą įtraukto balso savininkas, aktorius ir poetas Lietuvos klausytojams pristatys įsimintiną pasirodymą, kuriame skambės garsiausi jo kūriniai bei naujausios dainos.

Ekstravagantišku įvaizdžiu garsėjantis S.Penkinas visada turi kuo nustebinti savo gerbėjus. Šį kartą jis pristato vaizdo projekcijomis, šviesų efektais ir šou elementais prisodrintą „Muzikinę terapiją“. 

Neįprastu stiliumi ir nuoširdžiu tautinių dainų atlikimu pagal šiuolaikines aranžuotes išgarsėjęs S. Penkinas yra žinomas ir dėl įspūdingų sceninių apdarų, ne veltui jis pramintas „Misteriu ekstravagancija“ ir rusiškojo šou pradininku.

Dėmesys įvaizdžiui ir šou detalėms yra vizitinė atlikėjo kortelė, o jo kostiumai nesiliauja stebinti publikos. S. Penkinas pats kuria savo kostiumų dizainą ir jų yra sukaupę jau 2500. Dalį jų atlikėjas atsiveš į Vilnių.

Europos salėse pasirodžiusį dainininką kartu koncertuoti buvo pakvietęs legendinis Viktoras Cojus, vėliau tokį patį pasiūlymą jis gavo ir į Maskvą su koncertiniu turu atvykusio skandalingojo brito  Boy George'o. Išties nieko keisto – juk šis duetas geriausiai išmanė provokuojantį scenos žanrą. 

S.Penkino koncertai – visada šviesūs ir įspūdingi, sukurti su ypatingu skoniu ir elegancija. Naujojoje jo programoje „Muzikinė terapija“ kiekvienai dainai pritaikyta tam tikra vaizdo instaliacija ir šviesų efektai, sukuriantys svaiginančius 3D efektus. Pirmoji dalis nukels į Edeno sodą, antroji – į senąjį Londoną, vėliau atsivers senovės graikų amfiteatras.

Viename iš pasirodymų S.Penkinas dainuos paniręs net į didžiulį akvariumą! Kas kartą klausytojų lauks stilingi maži spektakliai, kuriuos kurs puikiai aktoriaus amatą išmanantis atlikėjas.

Išskirtinai nuoširdus ir pagarbus bendravimas su publika, žinomos atlikėjo dainos ir pasaulinės klasikos šedevrai – visa tai susitikime su S.Penkinu jau gruodžio 19 d. Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.