Karinos Krysko sūnus negali patikėti: jo mama – Kakė Makė

Populiarioji vaikiškų knygelių herojė Kakė Makė  pradeda dainininkės karjerą ir pristato pirmąjį savo kūrinį „Šėlsmo daina“ iš būsimo miuziklo „Kakės Makės gimtadienis“ bei pirmąjį savo gyvenime vaizdo klipą.

Karina Krysko.<br>M.Patašiaus nuotr.
Karina Krysko.<br>M.Patašiaus nuotr.
 Kakė Makė.<br> Miuziklo rengėjų iliustr.
 Kakė Makė.<br> Miuziklo rengėjų iliustr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 29, 2017, 3:21 PM, atnaujinta Aug 29, 2017, 3:26 PM

Vos kūriniui pasirodžius internete, tarp mamų užvirė audringa diskusija, kas gi paskolino Kakei Makei balsą ir kas bus tas žmogus, kuris miuzikle vaidins populiariausią visos Lietuvos mergaitę?

Kūrėjai nutarė ilgiau nebelaikyti mamų nežinioje ir oficialiai pristato miuziklo „Kakės Makės gimtadienis“ pagrindinio vaidmens atlikėją – Kariną Krysko. Jos balsas ir skamba „Šėlsmo dainoje“.

 „Aš – labai mergaitiška ir  širdyje vis dar nesuaugusi, bet tuo pačiu esu ir nuostabaus berniuko, kuris nuolat prašo paskaityti Kakės Makės knygelių, mama. Kas gi geriau gali  įsijausti į šį vaidmenį?“ – juokėsi naujoji Kakė Makė - K. Krysko.

Dainininkės penkerių metų sūnus Majus, sužinojęs apie naująjį mamos vaidmenį, tiesiog neteko žado. „Kai pasakiau jam, kad būsiu Kakė Makė, jis niekaip negalėjo suprasti, kaip taip gali būti. Jam, kaip ir daugumai vaikų, Kakė Makė nėra tik knygelių personažas, jiems ji – gyva ir realiai egzistuojanti.

Todėl užtruko, kol išaiškinau Majui, kad miuzikle Kakę Makę vaidins ne Kakė Makė, o aš – jo mama. Dabar jis nori visam pasauliui pranešti naujieną, kad jo mama yra Kakė Makė. Ir, žinoma, labai laukia premjeros“, – juokėsi Karina. Majus jau moka „Šėlsmo dainos“ žodžius ir  namuose dažnai dainuoja drauge su mama.

Miuziklo „Kakės Makės gimtadienis“ kūrėjai besirengdami lapkričio ir gruodžio mėnesiais Vilniaus, Klaipėdos, Kauno ir Panevėžio didžiosiose arenose vyksiančiai miuziklo premjerai ypač didelį dėmesį skyrė ne tik įspūdingiems kostiumams, dekoracijoms, inovatyviems garso ir šviesos efektams, bet ir aktorių komandos formavimui.  

Miuziklo kompozitoriui Rokui Radzevičiui ir libreto autorei Aistei Smilgevičiūtei drauge su režisieriumi Jonu Terteliu pavyko surinkti  talentingų ir charizmatiškų aktorių grupę.

Kakės Makės mamą vaidins Aistė Lasytė, Netvarkos nykštuką – Dalius Skamarakas, tėtį – Tomas Žaibus, senelę – Aldona Vilutytė, taip pat spektaklyje dalyvaus monstrai Mamaisa ir Nanaisa, pabaisa Tingiu-nė-Krust, šuniukas ir kiemo vaikai.

Pirmoji Kakės Makės daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.