Miuziklo žvaigždė Kristina Radžiukynaitė: Ramūnas Cicėnas mane stato į provokuojančias situacijas

Kartu su Kristina Radžiukynaite, Tadu Juodsnukiu, Justinu Lapatinsku, Tomu Žaibumi bei kitais žinomais Jaunimo miuziklo teatro atlikėjais, pasaulinio garso miuziklas „Sweet charity“, režisieriaus Ramūno Cicėno prikeltas šiuolaikiniam gyvenimui, jau šį rugsėjį žengs į didžiąsias Lietuvos scenas „Meilutės“ vardu. 

 Miuzikle vaidins žinomi Lietuvos atlikėjai.<br> N.Bieranco nuotr.
 Miuzikle vaidins žinomi Lietuvos atlikėjai.<br> N.Bieranco nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-04 14:03, atnaujinta 2017-09-04 14:09

Paklaustas, į kokią auditoriją orientuotas šis miuziklas, R. Cicėnas nevengė pajuokauti: „Na, banaliai pasakysiu, nuo 10 iki 99. Dainos nuostabiai gražios, komanda atsidavusi darbui, aktoriai puikiai vaidina, dainuoja ir šoka, todėl manau, kad tiek jaunas, tiek senas, tiek patyręs, tiek nepatyręs tikrai turėtų gerai praleisti laiką. Tai ne tik pramoga, bet ir puiki priemonė apmąstymams.“

Pagrindinis pačios „Meilutės“ vaidmuo atiteko žinomai miuziklų žvaigždei K.Radžiukynaitei. Nors šis personažas atlikėjai nėra labai lengvas, jame mergina įžvelgia bruožų, būdingų ir jai pačiai: „Meilutė užsideda rožinius akinius ir tiki, kad visi aplinkui pasaulyje yra labai geri, lygiai tokia pati esu ir aš, esame be galo naivios ir patiklios. Deja, bet šio bruožo negaliu atsikratyti jau daugelį metų“.

O štai kalbėdama apie pagrindinius skirtumus, atlikėja sako tiesiai – didžiausias jų skirtumas yra... poreikis vyrams. „Na neslėpsiu, didžiausias mūsų skirtumas, kad mano personažas labai priklausomas nuo vyrų, jai tiesiog reikia dėmesio ir meilės dėl to, kad sunku būti vienai. O aš galiu būti viena, nesikabinu į meilę vien dėl pačio fakto, kad man jos reikia, niekada specialiai jos neieškodavau, ji pati pas mane  visada ateidavo ir atėjo netikėtai“, - atvirauja K.Radžiukynaitė. 

Kalbėdama apie savo personažą miuzikle ir sunkumus, su kuriais susiduria, atlikėja atskleidžia, jog iššūkius sukelia ne tik pats personažas.

„Perteikti Meilutės personažą tikrai sunku, o ypač - dirbant kartu su Ramūnu. Jis tai tikrai priverčia mane paplušėti ir reikalauja maksimumo, stato mane į tokias, sakykim, provokuojančias situacijas, kad aš jausčiausi kuo nepatogiau. Dėl to tenka tikrai lipti per save ir atsisakyti visų kompleksų. Nes Meilutė yra drąsi, neturinti jokių tabu persona“, - pasakoja Kristina.

Apie darbą su charizmatiškuoju R.Cicėnu kalba ir T.Juodsnukis, kuris miuzikle atskleis Vitorio vaidmenį.

„Vaidinti šiame miuzikle yra nerealus kaifas. Ypač, kai miuziklą stato R.Cicėnas, kuris kadaise buvo mano dėstytojas. Labai malonu pas jį sugrįžti, nes aš žinau, kaip jis sugeba uždėti tokias „vyšnaites“ ant kiekvieno momento, nuo kurių galima tiesiog lūžti iš juoko“,- sako Tadas.

Žinomo atlikėjo paprašius atskleisti sunkiausius momentus vaidinant „Meilutėje“, Tadas Juodsnukis užtikrintai tvirtina, jog dainavimas ir vaidyba – du didžiausi jo gyvenimo malonumai, tačiau šiame miuzikle yra ir dar viena dalis, kuri atlikėjui sekasi ne taip puikiai. 

„Visi žino, kad šokyje esu įspūdingas, bene geriausias šokėjas Lietuvoj.... Aš, žinoma, juokauju. Šokis man niekada nesisekė, gal dėl to, kad niekada labai nesistengiau jo išmokti, nes visada norėjau labiau dainuoti, todėl čia ir dėjau visas pastangas, o štai šokių žingsneliai man buvo ne tokie įdomūs. Na bet dabar pamatysite, ką sugebu“, - juokdamasis intriguoja atlikėjas.

Miuziklo „Mieloji Meilutė“ premjera įvyks rugsėjo 28-29 dienomis „Compensa“ koncertų salėje. Spalį ir lapkritį miuziklas gastroliuos po kitus Lietuvos miestus. Miuzikle Meilutės vaidmenyje bus galima išvysti Kristiną Radžiukynaitę, Oskaro vaidmenyje - Tomą Žaibų, Vitorio Vidalio vaidmenyje - Justiną Lapatinską bei Tadą Juodsnukį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.