Donata Virbilaitė neria į naują veiklą Londone: „Tu planuoji, o Dievas juokiasi“

„Niekada nebūsiu mokytoja!“ – visą gyvenimą kartojo iš televizijos projektų  pažįstama atlikėja Donata Virbilaitė  – Ryža.  

 Donata Virbilaitė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Donata Virbilaitė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-05 13:39, atnaujinta 2017-09-05 13:43

Mergina matė, kokia sudėtinga ir pasiaukojimo reikalaujanti yra mokytojo profesija. Donatos mama – pradinių klasių mokytoja.

Tačiau, kaip dažnai sako pati dainininkė, tu planuoji, o Dievas juokiasi. Naujų mokslo metų pradžią Donata pasitiko kaip mokytoja ir prodiuserė  – Londone pristatė savo muzikos studiją „Dloud“.  

„Dloud" nėra vien dainavimo pamokos. Žmonėms siūlau įsirašyti dainas, pasidaryti fotosesijas, taip pat organizuoju renginius ir pati juose padainuoju“, – muzikos studijos veiklą pristato D.Virbilaitė.

Atlikėja sako, kad dainuoti gali išmokti dauguma, tačiau būti profesionalais gali tik vienetai. Dainavimas vis dar nėra laikomas profesija net ir šiais laikais, dėl to patys talentingiausieji, užsibrėžę tapti šios profesijos atstovais, turi būti pasiruošę ilgam ir sudėtingam muzikanto keliui – ne visiems pasiseka patekti į vienos dienos šou televizijose ar pasirašyti kontraktus su leidybinėmis kompanijomis. Donatos tikslas – išmokyti žmones džiaugtis gyvenimu per muziką . 

„Esu paprasta mergina su didelėmis svajonėmis. Tokia buvau prieš 15 metų, tokia esu ir dabar. Per savo gyvenimo kelią užmyniau labai daug akmenų, bet susikroviau pilną kuprinę neįkainojamos patirties. Tiesiog noriu pasidalinti!" – optimistiškai kalba Donata Virbilaitė ir kviečia į savo studiją Londone:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.