Linas Adomaitis apstulbo: iš Klaipėdos tokios staigmenos nesitikėjo

Šiais metais 20-mečio jubiliejinius koncertus rengiantis Linas Adomaitis prisipažįsta, kad pajūrio gyventojai jį gerokai nustebino: „Klaipėda sudaužė visus rekordus. Nei aš, nei mano komanda nesitikėjome tokio ažiotažo“.

Linas Adomaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Linas Adomaitis.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 25, 2017, 11:08 AM, atnaujinta Sep 25, 2017, 11:12 AM

Panašu, kad Lino Adomaičio muzikos gerbėjų nereikia klausti „kur Naujus?“, nes aišku, kad jie bus dainininko jubiliejiniame koncerte Klaipėdoje. Vos prieš porą savaičių paskelbtas turas kaip reikiant įsismarkavo – į gruodžio 31-osios koncertą bilietų jau neįmanoma įsigyti.

„Mes apstulbę, kad po dviejų savaičių jau galime sakyti „Sold out“! Taip, Klaipėda šiame ture pademonstravo tempą, ir mūsų komanda sulaukė nemažai žmonių klausimų dėl papildomo koncerto uostamiestyje. Juokais ištariau – į mano 20-mečio turą pateks visi“, – šypsosi Linas ir oficialiai skelbia papildomą koncertą Klaipėdoje.

Dėl tokio žmonių susidomėjimo atlikėjas žada dar labiau pasistengti nustebinti klausytojus. Kaip pats Linas sako, ruošiamos briliantinės aranžuotės, o intensyvios repeticijos su styginių septetu ir su scenos kolegomis Inga Jankauskaite bei Pushu atskleis dar vieną Lino muzikinį veidą.

„Šventinį Naujųjų savaitgalį nepaliksime žmonių ant ledo – su komanda skelbiame papildomą koncertą Klaipėdoje gruodžio 30 dieną! Jis bus lygiai toks pat jaukus, nuoširdus, ypatingas, kaip ir kiti šio jubiliejinio turo koncertai“, – žada L.Adomaitis.

Koncertai vyks: gruodžio 20 d.  Kaune, VDU didžiojoje salėje,  gruodžio 21 d.  Vilniuje, Kongresų rūmuose,  gruodžio 30 ir 31 d. Klaipėdoje, Dramos teatre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.