Išgirskite: jauniausi Lietuvos reperiai „Operatyvūs" pristato naują dainą

Jie jauniausi, bet patirties ir brandumo jiems gali pavydėti ne vienas lietuviškos muzikos atlikėjas. 

 Abu dueto nariai - mokyklinio amžiaus.<br> T.Morkūno nuotr.
 Abu dueto nariai - mokyklinio amžiaus.<br> T.Morkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-09-29 11:40, atnaujinta 2017-09-29 11:47

Turbūt taip taikliausiai galima būtų apibūdinti repo grupę Operatyvūs", kuri sparčiai skinasi kelią į šalies muzikos industriją. Šiandien plačiam klausytojų ratui grupė pristato naujausią savo kūrinį „Virš šalčio“.

Šiemet 13-ąjį ir 15-ąjį gimtadienius atšventę repo grupės nariai - Pijus ir Domantas. Grupė gyvuoja tik trejus metus, tačiau jau spėjo sudalyvauti dešimtyse renginių, pasirodyti televizijoje, grojo didžiausių Lietuvos festivalių scenose.

Veržlumas ir nuolatinis tobulėjimas, savybės, kuriomis spinduliuoja šie jaunuoliai, negali nežavėti, todėl drąsiai juos galima vadinti vienais perspektyviausių lietuviško repo atlikėjų.

„Virš šalčio“ - naujausias kūrinys, prie kurio įrašų prisidėjo gerai žinomas repo pasaulyje prodiuseris Skellingas bei reperis Dū.

„Ši daina man yra labai artima, nes jos tekstą rašiau po didelių ir naujų patirčių. Ji atspindi pagrindinius potyrius ir žinias, kurias įgijau savo kasdienybėje“, - sako Pijus.

„Kūrinys skamba būtent taip, kaip ir įsivaizdavom jį prieš pradėdami įrašinėti, todėl labai džiaugiuosi rezultatu, smagu jį pristatyti žmonėms“, - atvirauja kitas grupės narys Domantas.

Šiuo metu grupė studijoje ruošia naujus kūrinius ir koncertinę programą. O prieš savaitę Pijus jau antrą kartą savo jėgas išbandė "Freestyle MC Battle 2017" mūšyje, kur vertė supaprakaituoti ne vieną priešininką ir nugalėjo praėjusių metų čempioną. Beje, jis tapo pačiu jauniausiu dalyviu per visą lietuviškų MC kovų istoriją.

Naujoji grupės daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.