Išskirtinį „Golden Parazyth“ koncertą parodys televizija

Šių metų vasarą „Golden Parazyth“ VU Botanikos sode surengė iki šiol svarbiausią grupės koncertą. Šimtai tokią muziką suprantančių žmonių, išskirtinė renginio vieta, piknikas pievoje ir gražaus vasaros sekmadienio nuotaika. Šis „Golden Parazyth“ koncertas buvo užfiksuotas nacionalinės televizijos ir šį savaitgalį bus pristatytas LRT Kultūra" kanalo žiūrovams. 

„Golden Parazyth“. <br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
„Golden Parazyth“. <br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-06 13:44, atnaujinta 2017-10-06 13:49

„Gerai atliktą muziką malonu ne tik klausyti, bet ir žiūrėti. Šiame koncerte susijungė senoji ir nauja mūsų kūryba. Viskas, ką tada pavyko mums padaryti, buvo užfiksuota LRT kamerų. Žalias kaip liepos pievos koncertas. Viskas gyva ir nuoširdu. Ypač dabar kai lauke tik tamsa ir lietus. Šį savaitgalį tai, ko gero, bus gražiausia valanda lietuviškų televizijų programose“, - sakė „Golden Parazyth“ siela Giedrius Širka.  

Įdomi detalė – šiame koncerte buvo atlikti net 9 visiškai nauji kūriniai. Kai kam tiek kūrinių pakaktų išleisti ir pilną albumą. Tokia naujos muzikos porcija yra didelis iššūkis bet kuriam klausytojui. Atrodo, kad šviesi ir marga „Golden Parazyth“ auditorija puikiai su tuo susitvarkė. Visa VU Botanikos sode esanti publika koncerto pabaigoje pakilo nuo pledų, negailėjo ovacijų ir dainavo kartu su grupe. 

Kitą savaitę numatyta dar viena premjera – bus išleistas naujas „Golden Parazyth“ leidinys „Botanika“. Tai 5 kūrinių skaitmeninis albumas, kurį sudarys VU Botanikos sode įrašyti kūriniai. „7“, „Upė“, „Come Closer“, „Winter Man“ ir nauja „Try Again“ versija buvo atrinktos tokiam albumui. Visi šie kūriniai – dalis koncerto, kurį parodys televizija. Tą sufleruoja ir pats šio minialbumo pavadinimas. Jo viršelis taip pat originalus – jame pavaizduotas išpintas lapas. Šis didžiulis lapas buvo pagrindinė „Golden Parazyth“ koncerto dekoracija. Ji neapsiėjo be „Glow Factory“ komandos rankų ir akių. 

„Golden Parazyth“ rodo, kad gyvi įrašai turi prasmę. Tai profesionalus požiūris į muziką, skambesį, gyvus pasirodymus, vaizdo klipus ir komunikaciją. Jų įrašai kokybiški, užfiksuoti netikėtose erdvėse ir vertinami ne tik gerbėjų, bet ir kolegų. Savotiškas grupės kokybės ženklas. Šiame interneto amžiuje tokie įrašai populiarūs visame pasaulyje ir yra dar vienas efektingas būdas pasiekti savo auditoriją.

Kitas toks svarbus „Golden Parazyth“ koncertas įvyks taip pat ypatingoje vietoje. Lapkričio 26-osios vakarą pirmą kartą karjeroje grupės muzika ir jausmai užpildys Šv. Kotrynos bažnyčią. Laukia dar vienas ambicingas ir muzikalus vakaras. Tai bus pirmas toks koncertas po bažnyčios skliautais. Nauja patirtis visiems - ir grupei, ir jos gerbėjams. Jei planuojate šiais metais apsilankyti bent viename „Golden Parazyth“ koncerte, šis – būtent tas. 

Patvirtinta, kad šiame pasirodyme jiems talkins būgnininkas Aleksandras Rogoža ir styginiais instrumentais grojantys Lora Kmieliauskaitė ir Arnas Kmieliauskas.

„Golden Parazyth“ gyvai atlikta daina „There's No Past“: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.