Išgirskite: „Daddy Was A Milkman“ pristato naują dainą

Pirmą žiemos dieną – gruodžio 1-ąją – didžiausią karjeros koncertą „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje surengsiantis „Daddy Was A Milkman“ pristato naują dainą. Pernai „Metų proveržio“ ir „Metų elektronikos“ apdovanojimus „M.A.M.A.“ ceremonijoje laimėjęs pseudonimu „Daddy Was A Milkman“ prisistatantis Ignas Pociūnas gerbėjams dovanoja iki šiol niekur negirdėtą kūrinį „Rich Or Poor“.

 „Daddy Was A Milkman“.<br> Organizatorių nuotr.
 „Daddy Was A Milkman“.<br> Organizatorių nuotr.
 „Daddy Was A Milkman“.<br> Organizatorių nuotr.
 „Daddy Was A Milkman“.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 13, 2017, 10:53 AM

Pristatomos dainos premjera įvyks ir Latvijoje, nes šiandien „Daddy Was A Milkman“ svečiuosis populiariausiose mūsų „braliukų“ latvių radijo stotyse. Lapkričio 10 d. atlikėjas surengs koncertą „Palladium“ klube Rygoje. Pernai jis čia grojo sausakimšame klube – tada į pasirodymą buvo išpirkti visi bilietai.

„Dainą įkvėpė sutuoktuvių ceremonija bažnyčioje, kuomet ėjome sveikinti mūsų garso režisieriaus Tomo su pačia. Buvo nuostabu – paprasta, bet intymu, skoninga ir be galo gražu. Belaukiant jaunųjų rinkosi ir patyliukais šnabždėjosi jų šeimos nariai, artimieji, draugai. Buvimas ten virto labai jaukia būsena, kuomet nejučia pastebi ir išdykaujančius vaikus, ir tėvų džiaugsmo ašaras, tuo pačiu girdi muziką ir stebi pro langą krintančius saulės spindulius.

Juose šoka dulkės, o mano galvoje – nuostaba. Kaip vis dėl to gražu, kaip kažkada buvę visai svetimais žmonėmiss, vyras ir moteris, nebegali nebūti kartu“, – apie naujausio kūrinio atsiradimo aplinkybes sako Ignas Pociūnas. „Norėjosi, kad daina kuo aiškiau perteiktų tą gėrio bombą, kurią, atrodė, kad galėjai užčiuopti, paliesti ranka. Nieko nelaukę iš bažnyčios išskubėjome tiesiai į studiją, kur jau tą patį vakarą įrašėme „Rich Or Poor“ pavadintą dainą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.