Išgirskite: Justina Budaitė - Junà pristato pirmąjį su Leonu Somovu įrašytą kūrinį

Vienas geriausių šalies prodiuserių ir „Lietuvos balso“ mokytojas Leonas Somovas suvienijo jėgas su to paties muzikinio projekto 2015 metų nugalėtoja Justina Budaite-Junà ir pristato bendrą kūrybos vaisių – kūrinį „Pasitiksim saulę“.

 L.Somovas ir J.Budaitė.<br> L.Somovo nuotr.
 L.Somovas ir J.Budaitė.<br> L.Somovo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-10-13 12:46, atnaujinta 2017-10-13 12:50

Tai naujas Leono karjeros etapas, kuriame dar šiais metais prodiuseris planuoja įrašyti albumą su skirtingais vokalistais.

Pasak atlikėjos Junos, pažintis su Leonu ir pirmoji jų bendros kūrybos daina buvo vienas geriausių dalykų, nutikusių pastaraisiais mėnesiais, kuomet jauna mergina persikėlė į sostinę ir pradėjo čia studijuoti. 

„Tai pirmasis mūsų kūrinys su Leonu. Labai lengva dirbti, kai atlikėjui duodama daug kūrybinės laisvės, kas iš tiesų verčia klausti savęs, ko aš noriu, kokios dainos ar kokia yra muzikinio kūrinio vizija. Mane sužavėjo tai, jog nesijauti tarsi Prokrusto lovoje. Pirmoji daina su Leonu tuo pačiu yra ir pirmasis mano, kaip žmogaus, kuris paleidžia savo kūrybą į šviesą, kūrinys“, – atvirauja dainininkė.

Šiais metais muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ mokytoju tapęs ir visų dalyvių simpatijas iš karto pelnęs prodiuseris L.Somovas atskleidžia, kad šis kūrinys – tik pirmas žingsnis į tolesnės karjeros planus.

„Šiais metais ketinu įrašyti albumą su skirtingais vokalistais ir daina „Pasitiksim saulę“ yra pirmoji, kuria noriu su visais pasidalinti. Juk rizikuoti ir kurti ateitį įdomiau, nei tyliai prisitaikyti ir būti negirdimu. Su Justina šią vasarą mus supažindino kartu su ja dirbęs Donatas Montvydas. Anksčiau nebuvau jos girdėjęs, todėl susitikome įrašų studijoje, pradėjome kartu kurti, taip ir užsimezgė mūsų pirmoji daina „Pasitiksim saulę“, - teigia žinomas prodiuseris.

Pasak abiejų kūrinio autorių, „Pasitiksim saulę“ – tai itin sklandžiai įrašyta daina, prie kurios kūrybos ypatingai atsiskleisti turėjo galimybę Junà. Mergina kūriniui parašė tekstą.

„Prisimenu kai pirmą kartą Justina atėjo į studiją, nedrąsiai pasakė, kad turi tokią idėją ir parodė tekstą. Tuomet aš paleidau vieną iš savo kurtų demo, o kai ji ekspromtu įdainavo šią vokalinę liniją, supratau, kad daina bus ne tik graži, bet ir originali“, - prisiminė Leonas.

Kūrinys pasakoja apie naują kiekvienos asmenybės pradžią bei tapimą tuo, kuo iš tikrųjų  esi. Dainoje nesistengiama pritaikyti prie jau girdėto skambesio ir nebandoma  sekti jau sukramtytų ir nutampytų pavyzdžių.

„Daina yra apie naują kiekvieno žmogaus kaip asmenybės pradžią, kai tu nusprendi „į dangų lygiuotis“, lygiuotis į tai, kas yra tikra, šviesu, ir tampi savimi. Tą naują etapą pasitinki kaip ryto saulę“, - naujos dainos prasmę aiškina atlikėja Junà.

Naujoji daina - lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?