Rosita Čivilytė po ilgos pertraukos uždainuos su buvusiu vyru Česlovu Gabaliu

Rosita Čivilytė – vokalo profesionalė, per trisdešimt penkerius metus scenoje pelnytai užsitarnavusi scenos divos vardą.

 R.Čivilytė ir Č.Gabalis 2007-aisiais.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
 R.Čivilytė ir Č.Gabalis 2007-aisiais.<br> V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 19, 2017, 2:02 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 2:09 PM

Atlikėja, įspūdingu balsu sugebanti suvirpinti net išrankiausio klausytojo širdį, po metų pertraukos tai padarys dar kartą – lapkričio 23 dieną, Vilniaus „Vaidilos“ teatre.

Šį kartą atlikėjos koncertas „Neparduodu laisvės“ nuskambės visiškai kitaip nei kasmet - pritariant Vilniaus bigbendui, kuris R.Čivilytės atliekamas dainas leis išgirsti nauju fanko ritmu.

„Koncerte skambės geriausios visų laikų dainos iš tolimos praeities, kuomet pirmą kartą žengiau į nedidelę, bet jaukią sceną, apšviestą kelių ryškių lempų, kurios trumpam apakindavo, bet suteikdavo tiek virpesio ir jaudulio“, – apie naująjį koncertą pasakoja Rosita.

Atlikėja neslepia, jog pirmieji kartai scenoje buvo kartu su pirmuoju vyru Česlovu Gabaliu.

„Su Česlovu dainavom įvairiomis kalbomis, įvairaus žanro dainas. Viena iš jų išliko mano atminty, kurią bus tikras malonumas atlikti akompanuojant bigbendui, tai grupės „Tower of Power“ fanko stiliaus daina „Soul with a capital S“.

Norisi prisiminti tuos laikus, bet džiugesio pirmenybę suteikti šių laikų sceninėms galimybėms, kuriose jaučiuosi kur kas laisviau ir smagiau“,–  senus laikus prisimena Rosita, tuo pačiu atskleisdama, jog pagrindinis svečias šiame koncerte po ilgos pertraukos bus būtent Česlovas Gabalis.

Atlikėja sako, jog mintis savo koncerte pasirodyti kartu su buvusiu scenos ir gyvenimo partneriu nekilo spontaniškai – reikėjo nemažai laiko, kad Rosita pajustų, jog  jų duetui vėl atėjo laikas sugrįžti.

„Daug laiko praleisdavom scenoje kartu. Atrodė, kad visos dainos sudainuotos, sceniniai drabužiai sudėvėti, visi žodžiai išsakyti, bet... laikui bėgant supratau, kad visgi yra ką aptarti muzikinėje erdvėje“,– apie atsinaujinusius ryšius su Česlovu Gabaliu puse lūpų, nesileisdama į asmenines detales, sako R.Čivilytė.

Žinomas atlikėjas nebus vienintelis svečias koncerte – kartu su Rosita scenoje pasirodys ir kiti dainininkai, kurie pačią atlikėją privers atsidurti visiškai netikėtame muzikiniame amplua.

Šiuos žmones Rosita kol kas laiko paslaptyje, tačiau patikina, jog koncerte ji nustebins ne tik naujomis dainų aranžuotėmis, bet ir atsinaujinusiu stiliumi.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?