Tradicijos nesikeičia: Egidijus Dragūnas vėl ruošia dovaną vaikams

„Aš gerai jaučiuosi, kai kažkam suteikiu džiaugsmą. Jau ne kartą įsitikinau, kad vaikai, gavę bilietus į SEL pasirodymus, būna euforijoje“, - sako grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas, kuris vėl padovanos šimtus bilietų į savo grupės šou globos namuose gyvenantiems mažiesiems gerbėjams.

Egidijus Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Egidijus Dragūnas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 20, 2017, 1:07 PM, atnaujinta Oct 20, 2017, 1:11 PM

SEL koncertas, skirtas paminėti 25-ą grupės gimtadienį, vyks gruodžio 2 dieną, Kaune, „Žalgirio“ arenoje. Jį galės pamatyti tik ribotas skaičius žiūrovų, nes dėl trokštamo techninio sprendimo Egidijus nusprendė sceną renginiui statyti ne arenos viduryje, o priekyje.

SEL komanda, nuolat bilietais remianti vaikus iš globos namų, nori vėl padovanoti kelis šimtus kvietimų į grupės šou.

„Šį kartą kviečiu Kauno regiono vaikų namus susisiekti su mano komanda. Jei jūsų globojami auklėtiniai nori gauti dovanų bilietą į SEL koncertą, parašykite laišką adresu selfilantropija@gmail.com . Su jumis susisieks atstovai  ir suderins detales“, - sakė E.Dragūnas, kuris kai kuriuos globos namus galbūt aplankys asmeniškai.

Labdara SEL lyderis užsiima jau ne vienerius. Po kelių pastarųjų koncertų susižavėję vaikai siuntė Egidijui padėkas, daugelis buvo nupieštos ar parašytos pačių mažųjų gerbėjų.

Primename, kad SEL šou Kauno „Žalgirio“ arenoje gruodžio pradžioje žavės netradiciniais techniniais sprendimais, kokių dar nėra buvę Lietuvoje. Anksčiau šiais metais vykusiuose grupės pasirodymuose gerbėjus žavėjo 8 aukštų namo dydžio scena-robotas. Koncerte laikinojoje sostinėje jis transformuosis į skraidantį drakoną.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.