Filipas Kirkorovas savo 50 gimtadienį švęs ir Lietuvoje

Daugiau nei 100 miestų, milijonai žiūrovų ir sėkmingiausias visų laikų koncertinis turas. 50-etį švenčiantis Filipas Kirkorovas pavasarį surengs net keturis jubiliejinius koncertus didžiausiuose Lietuvos miestuose. Atlikėjas Lietuvoje pristatys atnaujintą šou programą „JA“ (rus. «Я»).

 Filipas Kirkorovas.<br> Organizatorių nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br> Organizatorių nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br> Organizatorių nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br> Organizatorių nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br> Organizatorių nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br> Organizatorių nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br> Organizatorių nuotr.
 Filipas Kirkorovas.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Oct 31, 2017, 11:09 AM

Apie tokio lygio šou programą atlikėjas svajojo jau seniai. Trys metai pasiruošimo, tonos technikos, daugybė sceninių drabužių, transformuojama scena – visa tai leido svajonei virsti realybe. Pasaulinio lygio programa yra pripažinta ir įvertina apdovanojimais. Lietuvoje bus parodytas atnaujintas ir patobulintas jos variantas.

„Šou idėja – unikali ir tai ne tik koncertas. Pasirodymo metu žiūrovai taps fantastiškos istorijos dalimi, jos herojais. Aš jiems pasiūlysiu leistis į kelionę po jų pačių fantazijų ir svajonių pasaulį. Nebuvo geresnio būdo atšvęsti savo 50-etį, kaip pristatyti atnaujintą ir žiūrovų pripažintą svarbiausią mano gyvenime šou „JA“, – sakė F. Kirkorovas.

Idėja bendradarbiauti su pripažintu režisieriumi Franco Dragone atlikėjui gimė prieš daugelį metų, kai Las Vegase jis pamatė dainininkei Celine Dion pastatytą jo šou „A New Day“. Tačiau F. Kirkorovui teko laukti net dešimt metų, kol režisierius savo tvarkaraštyje rado laisvo laiko šiam projektui.

„Nesigailiu, kad laukiau tiek daug metų. Aš esu labai dėkingas, kad Franco pamatė tikrąją mano esybę, manąjį „aš“. 50 m. – solidi ir tinkama data tokiam šou“, – sako F. Kirkorovas.

„Ši programa parodo žmonėms vidinį Filipo pasaulį: jo mintis, svajones. Ji yra labai asmeniška. Mes prisiminėme visą jo gyvenimą, peržiūrėjome viską, ką jis buvo padaręs ir nusprendėme: Filipas šiame šou nepersikūnys į jokį vaidmenį. Atlikėjas jame bus toks koks yra: tikras, truputį išprotėjęs, jautrus ir graudus. Tokio Filipo jums dar neteko matyti“, – sako šou režisierius.

Vieni mano, kad F. Kirkorovas yra žmogus – šventė, kiti teigia, kad jis žmogus – skandalas. Kaip sako pati žvaigždė, jis nekuria skandalų, jie patys jį suranda. Kad ir kaip bebūtų, atlikėjas visada sugeba nustebinti savo klausytojus naujais pasirodymais. F. Kirkorovas žada savo žiūrovams tikrą emocijų fejerverką nuo pirmųjų koncerto minučių iki paskutinių akordų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.