Vilniaus turguje pasirodžiusi Erica Jennings sukėlė sąmyšį

Visai netikėtai šeštadienį seniausioje Vilniaus turgavietėje – Halės suskambo gyva muzika. Į turgavietę atėjusi dainininkė Erica Jennings pradėjo savo savaitgalio apsipirkimą, o tada visus nustebino užsilipusi ant stalo ir netikėtai užtraukusi dainą „My baby, he’s got style“.

 Erica Jennings.
 Erica Jennings.
 Erica Jennings.
 Erica Jennings.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 5, 2017, 10:59 AM

Pasirodo, taip Erica norėjo žmonėms pristatyti ne tik savo kūrybą, bet ir lapkričio 23 d. Vilniaus Kongresų rūmuose vyksiantį didžiausią savo solinės karjeros koncertą – „Istorijos iš Niujorko“.

Pabaigusi netikėtą pasirodymą Erica padėkojo aplinkui susibūrusiems turgaus lankytojams ir toliau pratęsė savo apsipirkimą. „Repetuoju miuziklui, kurio premjera – jau už poros savaičių. Ieškojome būdų netikėtai pristatyti žmonėms koncertą, todėl, kad ir pats koncertas, kuris bus teatralizuotas, bus labai netikėtas. Turgus, kuriame lankausi dažną savaitgalį, buvo puikiai tam tinkama vieta“, – sakė E. Jenings, kuri metų pradžioje „M.A.M.A.“ apdovanojimuose buvo paskelbta geriausia šalies atlikėja. 

Daina, kurią ji atliko šeštadienį, viešai buvo atlikta dar tik pirmą kartą – oficialiai ji dar nėra pristatyta.

„Tai – kūrinys iš džiazo albumo, kurį šiais metais Briuselyje įrašinėjau su prodiuseriu Joseph Baldassare ir geriausiais Niujorko muzikantais. Koncerte atliksiu ne tik savo solinę kūrybą, bet ir dainas iš šio džiazo albumo. Kaip matote, komanda, su kuria teko dirbti, netgi įkvėpė visą koncerto idėją – „Istorijos iš Niujorko““, – pasakojo dainininkė. Jau anksčiau Erica yra minėjusi, kad prodiuseris J. Baldassare, atvyksiantis ir į Vilnių groti jos koncerte, praeityje yra dirbęs net su tokiomis žvaigždėmis kaip Bob Dylan.

Jau žinoma, kad „Vilnius City Opera“ komandos Dalios Ibelhauptaitės ir Gedimino Šeduikio režisuojamame teatralizuotame koncerte Erica atliks jaunos airės vaidmenį, atvykstančios į Niujorką prohibicijos metais siekti savo svajonės – tapti populiaria džiazo dainininke.

„Tai – pats ambicingiausias ir tikrai netikėčiausias darbas mano karjeroje, kuriame per šokį, vaidybą ir muziką kalbėsime visiems pažįstamomis temomis – apie meilę ir neapykantą, pavydą ir ambicijas, tikslo siekimą ir vienadienes pagundas, emigraciją ir jausmus, kurie užplūsta vienam blaškantis po pasaulį“, – sakė E. Jennings.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.