Kazimieras Likša išleidžia jau antrąjį albumą per metus - jis kitoks nei ankstesni

Lapkričio pabaigoje Kazimieras Likša visus savo klausytojus kvies į koncertus didžiausiuose Lietuvos miestuose. Pasimatymas išskirtinis – riboto tiražo albumo su styginių kvartetu pristatymas.

 K.Likša.<br> I.Avižinio nuotr.
 K.Likša.<br> I.Avižinio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 6, 2017, 12:21 PM, atnaujinta Nov 6, 2017, 12:26 PM

2017-ieji Kazimierui kupini produktyvaus darbo ir naujų idėjų: šių metų pradžioje išleistas debiutinis solinis albumas „Per pusę“, jo pristatymas Knygų mugėje, koncertinis turas per Lietuvą, muzikinis vaizdo klipas, pirmą kartą Lietuvoje pasitelkiant CGI kompiuterinę technologiją. 

Paskutiniu šių metų akcentu taps naujas albumas ir jo pristatymo turas: „Tai bus dainų, išleistų ankstesniuose albumuose, rinkinys. Dainų rasite iš abiejų grupės Karma" bei mano solinio albumų. Tačiau šį sykį dainose dominuos švelnus akustinis skambesys, pritariant styginių kvartetui bei pianinui.

Prieš kelerius metus buvau surengęs kelis koncertus su styginiu kvartetu ir jie publikos buvo priimti labai jaukiai: emocijos buvo nepakartojamos. Tad nuo to laiko mintis, jog šiuos ypatingus momentus ir emociją norisi užfiksuoti albume, manęs neapleidžia. Dabar albumui išvysti dienos šviesą ir paskirti pasimatymą jums pasirodė pats tinkamiausias metas: ilgais vakarais turime laiko sau, savo artimiesiems, prasideda gražiausių metų švenčių laukimas, kurį norisi įprasminti“, - pasakojo K.Likša.

Atlikėjas išduoda paslaptį, kad šis koncertinis turas – tik trumpas epizodas, kurį seks kiti muzikiniai darbai. Dainininkas planuoja nieko nelaukti, po koncertinio turo grįžti atgal į studiją ir pradėti visiškai naujo albumo įrašus.

„Po albumo „Per pusę“ išleidimo buvo praėję per mažai laiko, kad pradėčiau dirbti su visiškai nauja medžiaga, taip pat buvau sulaukęs ne vieno prašymo įrašyti akustinį albumą su styginių kvartetu.  Todėl sukūriau puikią progą surengti koncertus, dar kartą susitikti su savo klausytojais. Kviečiu nepraleisti šių koncertų, nes po jų kurį laiką praleisiu studijoje dirbdamas prie naujų dainų ir naujo albumo“, - užsiminė Kazimieras.

.Koncertai įvyks: lapkričio 29 dieną Vilniuje, klube „Tamsta", lapkričio 30 dieną Klaipėdoje, klube „Jazzpilis“, gruodžio 1 dieną Kaune, klube „Largo“. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.