Lrytas.lt konferencijoje viešės jubiliejų švenčiančios grupės „Bix“ lyderis Samas

Viena žymiausių Lietuvos roko grupių „Bix“ švenčia jubiliejų – ji jau 30 metų siautėja scenoje.

Saulius Urbonavičius-Samas.<br>D.Umbraso nuotr.
Saulius Urbonavičius-Samas.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-07 16:34

Kitą savaitę, lapkričio 16-ąją, „Bix“ švęs kartu su savo gerbėjais – jubiliejaus koncerte, kuris vyks Vilniaus „Siemens“ arenoje.

Renginys vainikuos ne vieną mėnesį vykusius smulkesnius renginius – nuo „Bix“ muzikai skirtų paskaitų ir grupės lyderio Sauliaus Urbonavičiaus-Samo dailės darbų parodos iki specialiai grupės gimtadieniui skirto mėsainio, kurio galima paragauti viename restorane.

Ką šiandien apie savo muziką mano „Bix“? Kurie grupės gyvenimo įvykiai – patys ryškiausi? Kaip atsirado scenoje pasakojamas anekdotas apie kiaulę ir kas laukia „Bix“ ateityje?

Visus rūpimus klausimus „Bix“ lyderiui Samui bus galima užduoti tiesioginėje portalo lrytas.lt vaizdo konferencijoje, kurioje šis muzikantas svečiuosis trečiadienį, 12 valandą.

Konferencijos žiūrovai klausimus galės užduoti transliacijos komentarų skiltyje – portale lrytas.lt ir jo paskyroje feisbuke.

Užduodami klausimus, skaitytojai galės laimėti ir puikų prizą – bilietus į „Bix“ jubiliejaus šou, kuris bus tikrai įsimintinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.