Dešimtmečio duetas: E.Dragūnas ir D.Montvydas pristatys bendrą kūrinį

Muzikos profesionalai įsitikinę: tokios dainos, kokią kitą mėnesį pristatys du ryškus ir charizmatiški Lietuvos atlikėjai – SEL lyderis Egidijus Dragūnas ir Donatas Montvydas-Donny Montell – gimsta kartą per dešimtmetį. Apie sukurtą naują kūrinį, bendrą darbą su Egidijumi papasakojo D.Montvydas.

 D.Montvydas ir E.Dragūnas.
 D.Montvydas ir E.Dragūnas.
 D.Montvydas.
 D.Montvydas.
 E.Dragūnas.
 E.Dragūnas.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Nov 8, 2017, 5:38 PM

Iki šiol Donatas pažinojo E.Dragūną kaip scenos kolegą, jiedu kadaise darbavosi pas tą patį muzikos prodiuserį Mario Basanovą. „Pastarasis yra pasakęs, kad Lietuvoje yra du psichai, su kuriais sunku darbuotis studijoje. Tai Egidijus ir aš. Dabar mes pristatysime bendrą kūrinį“, – juokėsi Donny Montell.

Donatas atskleidė, kad kūrinį sukūrė ir ketino jį skirti užsienio rinkai, konkrečiau – Švedijai. „Jis buvo parašytas anglų kalba, pagrindinės temos – apie melą, išdavystę. Vėliau pasikeitė planai jį išleisti užsienyje ir man kilo mintis pasiūlyti dainą įrašyti kartu su Egiu. Kai jis išgirdo kūrinį, tą pačią dieną davė atsakymą: „Pabandom, gabalas puikus.“ Ir viskas. Vėliau kartu su Justu Mamontovu parašėme lietuvišką tekstą ir šiuo metu su E.Dragūnu baiginėjame įrašus“, – atviravo Donatas.

Dviejų garsenybių planas – pristatyti naująjį kūrinį artimiausiu metu. Po darbų įrašų studijoje naujasis kūrinys bus siunčiamas į Jungtines Amerikos valstijas galutiniam suvedimui. „Komanda labai rimta“, – garantavo kūrinio iniciatorius.

D.Montvydas neslėpė: sudainuoti su E.Dragūnu buvo senas jo noras. „Egidijus – vienintelis žmogus Lietuvoje, turintis tokia charizmą, profesionaliai žiūrintis į darbą. Mes abu su Egiu galime būti itin įkyrūs, preciziški, kai dirbame studijoje. Mūsų panašus požiūris į darbą, – mintimis dalijosi D.Montvydas. – Taip, mūsų skirtingas gyvenimo būdas, bendravimas su žmonėmis. Tačiau turime vieną bendrą savybę – kokį kokybišką produktą norime paruošti, kiek investuoti į jį. Tai įrašų studijoje mus vienija.“

Tiesa, prieš pradedant įrašus, D.Montvydas norėjo įsitikinti, ar derės jo ir E.Dragūno balsai. „Kai suvedžiau vokalines linijas, supratau, kad balsai skamba puikiai. Beje, mano vadybininkas Martynas Tyla, kuris šou pasaulyje dirba daugiau nei 20 metų, sako, kad šis būsimas mūsų kūrinys yra išskirtinis. Anot jo, tokie gimsta kartą per dešimtmetį. Manau, klausytojų laukia labai įdomi premjera“, – intrigavo D.Montell.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.