Į koncertą Kaune šveicarų žvaigždė DJ Bobo atskris privačiu lėktuvu

Koncertų organizatorius „Back To The 80’s 90’s Lietuva“ vėl tėškia muzikinę bombą.

 DJ Bobo pirmą kartą koncertuos Kaune.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 DJ Bobo pirmą kartą koncertuos Kaune.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-08 17:38, atnaujinta 2017-11-08 17:42

Lapkričio 18 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks grandiozinis praėjusio amžiaus paskutinio dešimtmečio muzikos ryklių koncertas, kuriame didžiausią sprogimą sukels pirmą kartą čia koncertuosiantis DJ Bobo.

Ir dabar pilnutėles sales ne tik Europoje, bet ir Azijoje bei Amerikoje surenkantis DJ Bobo į Lietuvą atvyksta su didelį pasisekimą sulaukusia naujausia savo programa „Mystorial Show“. 

Šveicarų muzikos atlikėjas, dainų autorius ir muzikos prodiuseris Peteris René Baumannas, visiems geriau žinomas kaip DJ Bobo, tiesiai į Kauną atskris privačiu lėktuvu su visa savo komanda bei žaviomis šokėjomis. 

Šveicarės ir italo šeimoje gimęs garsus muzikantas šiemet švenčia savo 25 metų darbo scenoje jubiliejų. 

„Šios sukakties proga mes sukūrėme kai ką ypatingo, – apie labai daug susižavėjusių atsiliepimų sulaukusią ir pilnas sales surenkančią programą „Mystorial Show“ kalbėjo nuo 1992 iki 2007 metų net 27 į populiariausių dainų dešimtukus Šveicarijoje, Vokietijoje ir kitose šalyse pakliuvusius singlus sukūręs DJ Bobo. – Mano klausytojams tai bus įspūdinga muzikinė kelionė.“ 

Su Michaelu Jacksonu, prieš 120 tūkstančių žiūrovų San Paule koncertavęs, 15 milijonų savo dainų įrašų pardavęs, daugiau nei 250 auksinių bei platininių apdovanojimų gavęs, Šveicarijoje, Austrijoje, Vokietijoje, Pietų, Šiaurės Amerikoje bei Rytų Europoje pasaulinį turą rengiantis DJ Bobo, lapkričio 18 dieną „Žalgirio“ arenoje savo gerbėjams atliks ir naujas dainas, ir pasaulyje jį išgarsinusius hitus – „Somebody Dance with Me“, „Everybody“, „Keep on Dancing“, „Take Control“, „Let the Dream Come True“, „Love Is All Around“, „There Is a Party“, „Freedom“ bei daugelį kitų. 

Įspūdingą gyvo garso koncertą su kvapą gniaužiančiais efektais, fejerverkais ir apšvietimu surengsiantis atlikėjas pedantiškai ir kritiškai vertina savo darbą, o jo nerašyta vizitinė kortelė – kokybė.  

„Lietuva, aš atvykstu, atsivežu ypatingą programą ir laukiu savo gerbėjų!“ – po dvejus metus trukusių derybų šypsojosi netrukus į Kauną atskrisiantis DJ Bobo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.