Pamatykite: jubiliejų švenčiančiai grupei „Bix“ - ypatinga Marijono, Svaro ir kitų žvaigždžių dovana

Tokie Lietuvos muzikos grandai kaip Marijonas Mikutavičius, Gabrielius Liaudanskas-Svaras ir Kastytis Sarnickas-Kastetas, Maksas Melmanas, Justinas Jarutis, Igoris Kofas, Saulius Prūsaitis, Julijus Aleksovas iš „Colours of Bubbles“ ir Aistė su Roku iš grupės „Skylė“ susivienijo, kad 30-ojo scenos jubiliejaus proga grupei „Bix“ padovanotų dainą „Savęs neapgausi“ ir jos vaizdo klipą.

„Bix“.<br>D.Umbraso nuotr.
„Bix“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 13, 2017, 11:16 PM, atnaujinta Nov 13, 2017, 11:23 PM

Šiuos atlikėjus bus galima išvysti ir vienoje scenoje – lapkričio 16 d. jie pasirodys vieninteliame šventiniame „Bix“ koncerte #XXX sostinės „Siemens“ arenoje.

„Nors daina originaliai vadinasi „Savęs neapgausi“, šią jos versija norėčiau pavadinti „Visi Dievai“, – juokėsi grupės lyderis Saulius Urbonavičius-Samas.

„Daina pasirinkta neatsitiktinai – tai mūsų manifestas, vertybių filosofija, tai kelias, kuriuo eina grupė ir jai prijaučiantys. Dainos priedainis „Mes tikim savo Dievais“ pasako viską. Šis kūrinys vienaip ar kitaip mūsų draugams yra padaręs didelės įtakos, tad šiandien daina suskambėjo galingai ir prasmingai. Kiekvienas atlikėjas į ją įdėjo savo prasmę ir svorį“, - sakė įspūdžiais dalijosi S.Urbonavičius-Samas.

„Gauti tokią dovaną, likus vos kelioms dienoms iki koncerto, – ypatingas jausmas. Smagu, kad juos visus greta matysime ir per koncertą. Juk ruošiame balių, o koks balius be draugų?“ – retoriškai klausė grupės lyderis Saulius Urbonavičius-Samas.

Jau ketvirtadienį didžiausioje sostinės arenoje vyksiančiame šou draugų bus visas būrys – į sceną „Bix dainų atlikti kils „G&G Sindikatas“, Marijonas Mikutavičius, Igoris Kofas, Vilius Alesius-Willux. Koncerte numatomas ir specialus Justino Jankevičiaus pasirodymas.

 „Visus pakviesime kartu keliauti laiko mašina. Tik keliausime atvirkščiai. Kelionę pradėsime kosmose ir baigsime Šiaulių „sklepe“, kur ir prasidėjo tris dešimtmečius trunkanti grupės istorija“, – intriguoja S. Urbonavičius-Samas. 

Jubiliejiniame koncerte skambės geriausi „Bix kūriniai, tokie kaip „Kas iš to“, „Tarp Europos ir Honkongo“, „Himalajai“, „La Bomba“, „Musė“, „Atverk duris“ ir kiti. Be to, gerbėjai čia turės galimybę įsigyti unikalų grupės įrašų paketą, kurį sudaro visi 7 grupės išleisti ir iš naujo perleisti albumai: „Akli kariai“, „La Bomba“, „Doozgle“, „7“, „Žiurkių miestas“, „WOR‘S“ ir „BIX-RAY“.

Prieš rampų šviesoms apšviečiant senuosius, „kietuosius“ BIX‘us, scenoje pasirodys specialiai šiam koncertui susibūręs projektas „Nirvaa-na“. Kaip senais laikais, prieš vakaro karalių – BIX‘ų – pasirodymą scenoje skambės kultinės JAV roko grupės „Nirvana“ dainos.

Lietuvos scenos žvaigždžių dovana: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.