Išgirskite: Kazimieras Likša pristato dainą iš naujojo albumo

Muzikos ir tekstų autorius Kazimieras Likša turėjo itin aktyvius metus. Praėjus keleriems metams po grupės „Karma“ išsiskyrimo, šių metų pradžioje atlikėjas pristatė savo debiutinį solinį albumą „Per pusę“. Albumas susilaukė nemažai dėmesio vien dėl dainai „Per pusę“ sukurto vaizdo klipo, kuriam buvo panaudota dar neregėta Lietuvoje CGI kompiuterinė technologija.

 K.Likša.<br> R.Šeškaičio nuotr.
 K.Likša.<br> R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-21 10:38, atnaujinta 2017-11-21 10:44

 

Kazimieras Likša neslepia džiaugsmo pranešdamas dar vieną džiugią naujieną savo klausytojams ir visiems draugams. Jau šio mėnesio pabaigoje atlikėjas išleis antrą kompaktinę plokštelę per vienerius metus.

 

„Dar niekada to nebuvau daręs. Anksčiau man tai atrodė neįmanoma užduotis. Albumo įrašai mano gyvenime neretai užtrunka daugiau nei metus. Bet dabar pasitaikė itin tinkamas metas ir tai tapo realybe. Metų pabaigoje pristatysiu dar vieną albumą ir kviesiu savo klausytojus į koncertus“, - džiaugėsi atlikėjas.

 

Tiesa, ši kompaktinė plokštelė yra išskirtinė. Tai bus dainų rinkinys iš visų jau Kazimiero išleistų albumų.  „Norėčiau dar kartą pabrėžti, kad tai nebus paprasčiausias dainų rinkinys. Visos dainos čia bus naujai įrašytos, o aranžuotės bus visai naujos. Albumas bus akustinis kartu su styginių kvartetu. Jokių sintetinių garsų, jame instrumentai skambės taip, kaip jie iš tiesų skamba. Čia nebus jokios apgaulės, tik tikra ir nuoširdi emocija“, - pasakojo Kazimieras Likša.

 

Pirmoji daina, kurią Kazimieras pristato iš šio albumo su styginių kvartetu, yra kūrinys „Per pusę“. „Nuo tos akimirkos, kai šią dainą parašiau, jaučiau, kad tai vienas stipriausių mano kūrinių, puikiai jaučiu, kada bandau perspausti. Tuomet sustoju ir laukiu tikrojo įkvėpimo.

 

Tikiu, kad daina „Per pusę“ yra to tikro įkvėpimo rezultatas. O kartu su styginių kvartetu ji skamba tiesiog fantastiškai. Paklausykite ir jūs“, - ragino dainininkas.

 

Koncertinis Kazimiero Likšos turas su styginių kvartetu įvyks lapkričio 29 dieną Vilniuje, klube „Tamsta“. lapkričio 30 d. Klaipėdoje, klube „Jazzpilis“. gruodžio 1 d. Kaune, klube „Largo“.

 

Naujoji dainos „Per pusę“ versija:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.