„The Station“ koncerte Vilniuje – naujieji kūrybiniai posūkiai

Šį penktadienį Vilniaus klube „Rock River Club“ grupė „The Station“ surengs paskutinį metų koncertą sostinėje, ten atsisveikins su savo albumu „Išsišakojančių takelių miestas“ ir pristatys kelis naujus kūrinius. 

 Grupės vokalistė J.Mykolaitytė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Grupės vokalistė J.Mykolaitytė.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-11-23 11:14, atnaujinta 2017-11-23 11:18

„Praėjusią savaitę baigėme naujojo albumo kūrybos darbus, liko svarbiausia dalis – įrašai. Koncertuose pagrosime vis kitą iki šiol negirdėtą dainą, o albumas pasirodys kitų metų pavasarį“, – atskleidė grupės vokalistė Justina Mykolaitytė. 

Prieš metus dainomis „Akmenėliai“ ir „Herojai“ debiutavusiai dramatiško roko grupei šie metai buvo įsimintini. Grupė koncertavo muzikos festivaliuose „Roko naktys“, „Akacijų Alėja“, „Žiežmarsas“, o „Galapaguose“ laimėjo naujų grupių konkursą, kurio pagrindinis prizas – pasirodymas M.A.M.A. apdovanojimuose. 

Kovą grupė per vieną dieną spėjo apšildyti ir Tomo Odello koncertą, ir įrašyti populiarios LRT „Opus Ore“ serijos gyvo garso koncertą, o apie grupės sukurtą dainą „Nesustok“ rašė ir Prancūzijos spauda. 

„Paskutiniuose šių metų koncertuose norėjome atsisveikinti su mūsų albumu „Išsišakojančių takelių miestas“, todėl pagrosime ir iki šiol gyvai retai grotas dainas, tarp jų ir klausytojų pamėgtas „Kalėdas“, – sakė grupės lyderis Mykolas Katkus

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.