Pamatykite: jauniausių Lietuvos reperių „Operatyvūs“ daina - tiesiai iš Čikagos

Jauniausi Lietuvos reperiai „Operatyvūs“ jau savaitę tvirtai stovi ant Jungtinių Amerikos Valstijų žemės ir tiesiogiai iš Čikagos pristato savo naujausią kūrinį „Degėm. Gesom. Pripratom.“. 

 „Operatyvūs“.<br> T.Morkūno nuotr.
 „Operatyvūs“.<br> T.Morkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 23, 2017, 11:32 AM, atnaujinta Nov 23, 2017, 11:37 AM

Šiemet 13-ąjį ir 16-ąjį gimtadienius atšventę repo grupės „Operatyvūs“ nariai Pijus ir Domantas, jau gerai žinomi lietuviškos muzikos industrijoje. Trejus metus gyvuojantis duetas jau spėjo dalyvauti dešimtyse renginių, pasirodyti televizijoje, groti didžiausių Lietuvos festivalių scenose.

Jaunieji reperiai lapkričio 19 d., Čikagoje, dalyvavo labdaros koncerte, kurį organizavo Lietuvos ir JAV lietuviai. Aukciono metu visos surinktos lėšos bus skirtos naujo vaikų ir jaunimo centro-miestelio statymui Žemaitijoje.

Užburiantis vaizdas virš Vėjų miesto ir neįtikėtinai brandus kūrinys nepaliks abejingų. Galima drąsiai teigti , kad šie jaunuoliai yra lietuviško hiphopo dabartis ir ateitis, o prie naujausio kūrinio prisidėjo gerai žinomi vardai: prodiuseris Povilas „Mp3“ Ramoška, vienas žinomiausių Lietuvos repo atlikėjų Omerta, vokalistė Miglė Pivoriunaitė ir saksofonistas Žygimantas Skvarčevskis.

„Man kūrinio įrašymo procesas leido suprasti, ko aš noriu iš mūsų kūrybos. Labai džiaugiuosi rezultatu. Džiaugiuosi, jog išspaudėm tiek, kiek buvo tikėtasi. Miglės vokalas, saksofonas ir nuostabus instrumentalas, būtent toks skambesys įgavo didelę reikšmę mano širdžiai“, - atvirauja Domantas.

Prie kūrinio prisidėjęs žinomas repo atlikėjas Omerta sako: „Aš velniškai didžiuojuosi jais ir tuo, kad lietuviška hiphopo kultūra auga taip brandžiai. Džiugu matyt, kaip su kiekvienais metais jie sparčiai tobulėja, tikiu, kad tai bus viena stipriausių repo grupių Lietuvoje“.  

Šiuo metu „Operatyvūs“ ruošiasi kelionei atgal į Lietuvą, kur toliau tęs pradėtus darbus įrašų studijoje. Tarp pamokų ir įrašų studijos gyvenantys jaunuoliai nebijo ir rimtų įšūkių. Neseniai savo jėgas ir gebėjimus išbandė „Freestyle MC Battle 2017“ mūšyje, kur vertė paprakaituoti ne vieną priešininką ir netgi nugalėjo praėjusių metų čempioną. Beje, Pijus tapo pačiu jauniausiu dalyviu per visą ilgą lietuviškų MC kovų istoriją.

Naujoji grupės daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.