Rusijos žvaigždė Sergejus Penkinas prieš koncertą Vilniuje salę purkš kvepalais

4 oktavų diapazono, į Guinnesso rekordų knygą įtraukto balso savininkas Sergejus Penkinas yra unikalus atlikėjas, kuris surenka pilnas sales, bet jo neišgirsite radijuje ir labai retai pamatysite televizijoje.

 S.Penkinas.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
 S.Penkinas.<br> Koncerto rengėjų nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 1, 2017, 11:28 AM, atnaujinta Dec 1, 2017, 11:32 AM

Gruodžio 19 d.  dainininkas surengs vienintelį koncertą Lietuvoje, kuriame pakvies į 3D šou „Muzikinę terapiją“.  Tik gruodžio 1-4 d. visiems bilietams yra taikoma 30 proc. nuolaida. 

S.Penkino koncertas – visada šventė, todėl, kaip viename interviu pripažino atlikėjas, jam labai norėtųsi, kad žmonės į jo pasirodymus ateitų pasipuošę, kaip tai daroma Ispanijoje ir Italijoje. 

„Aš turiu specialius kvepalus, kuriuos vežiojuosi į visus solinius pasirodymus ir išpurškiu jais salę prieš koncertus. Tai darau tam, kad sukurčiau išskirtinę atmosferą.

Kvepalus pasirodymams ir sau visada kuriu pats, nes labai vertinu unikalumą ir išskirtinumą. Jūs galite pasakyti, kad aš esu išprotėjęs, bet manau, kad visi atlikėjai yra tokie. Normalūs žmonės negali sukurti nieko genialaus, o mes, dainininkai, esame iš kitos planetos“, – teigia S. Penkinas. 

Šiais metais solistas vienintelį koncertą surengs ir Vilniuje. Pasirodymo metu jis žada atlikti geriausias savo dainas. Kiekvienam kūriniui yra sukurta unikali vaizdo projekcija, dekoracijos nuolatos keičiasi, o ryškūs sceniniai atlikėjo kostiumai nepalieka abejingų. 

„Nenoriu atskleisti visų paslapčių, tik užsiminsiu, kad mano koncerto metu žiūrovai taps fantastiškos istorijos liudytojais.  Iš pradžių pakviesiu aplankyti rojaus sodą, vėliau veiksmas persikels į senojo Londono gatves, o kelionė pasibaigs senoviniame amfiteatre. Kiekviena mano daina – tai mažas spektaklis“, –  paatviravo S. Penkinas.

Dainininkas dažnai vadinamas pilkuoju kardinolu, nes jo dainų neišgirsite radijuje, nepamatysite televizijoje. Nepaisant to, jo koncertinio turo grafikas yra labai įtemptas, o salės yra visada pilnos. 

„Rusijoje gali būti tikru briliantu, bet tavęs niekada nerodys per televiziją. Aš iki šiol nežinau, nuo ko priklauso, ar tu pateksi į eterį ar ne. Bet dėl to visiškai nenukenčiu, nes į mano koncertus susirenka pilnos salės. Nuskriausti lieka tik mano žiūrovai, kurie nori klausytis mano dainų per radiją ar matyti mane TV eteryje. Situacija šou versle yra labai paslaptinga. Gal tai blogo skonio pasekmė? O gal tiesiog manęs kažkas nemėgsta“, –  sako S.Penkinas.

Solistas nėra sužavėtas ir šiuolaikiniais atlikėjais. Jis atvirai ir tiesmukai kritikuoja susiklosčiusią situaciją Rusijos šou versle. „Man labai norėtųsi, kad prodiuseriai dirbtų su talentingais žmonėmis. Suprantu, kad visi nori uždirbti. Tačiau, kai matau, kad žmogus gali dainuoti dvi-tris natas, man darosi baisu. Negaliu matyti ir tylėti, kai ant scenos žengia žmogus be talento. Daug keliauju ir matau, koks aukštas atlikėjų lygis yra Europoje.  Pats dainavau kartu su Peteriu Gabrieliu, Sarah Brightman, Demiu Roussos ir kt. Todėl man yra nepriimtina, ką kartais matau Rusijos scenoje“, – teigia S.Penkinas. 

Išskirtinai nuoširdus bendravimas su publika, 3D efektai, vakarų estrados hitai, pasaulinės klasikos šedevrai – visa tai susitikime su Sergejumi Penkinu jau gruodžio 19 d. Vilniaus „Compensa“ koncertų salėje. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?