Dainininkė Paula apsisprendė: vėl bandys suvirpinti „Eurovizijos“ žiūrovų širdis

Praėjusiais metais nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje sužibėjusi ir į konkurso finalą kelią prasiskynusi bei daugybę scenos senbuvių nurungusi atlikėja Paula Valentaitė nepaliko abejingų – tai Lietuvos viltis didžiausiame Europos muzikos konkurse. Dėl dalyvavimo šiais metais atlikėja ilgai tylėjo, tačiau jau turi atsakymą ir tvirtą apsisprendimą.

Paula Valentaitė.<br>V.Stavavojūtės nuotr.
Paula Valentaitė.<br>V.Stavavojūtės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2017, 10:39 AM

Jauna, nežinoma, tačiau užsispyrusi, ypatingai muzikali ir žavinti – tokia Paula Valentaitė žengė į praėjusių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos sceną ir per keletą mėnesių įrodė, kad sugeba labai daug, o jos įtaigumas ir profesionalumas nekelia abejonių.

„Dalyvavimas „Eurovizijos“ atrankoje buvo didžiausia mano gyvenimo patirtis, padėjusi tvirtai apsispręsti ne tik sieti ateitį su muzika, tačiau ir pabandyti iškovoti pergalę Lietuvai šiame konkurse. Praėjusių metų atrankoje išbandžiau save, o šį kartą į konkursą einu jausdama ramybę – būsiu savimi šimtu procentų“, – atvirauja Paula.

Anksčiau atlikėja yra minėjusi, kad konkurse antrą kartą dalyvautų tik su savo pačios kurta daina, kuria visiškai tikėtų. Pasak Paulos, daina, su kuria šiais metais bandys užkariauti žiūrovų ir klausytojų širdis tai jos, muzikos prodiuserio ir atlikėjo Gyčio Valicko-Echoes bei užsienio kūrėjų bendras darbas, kuris nuo praėjusių metų dainos „Let U Go“ skiriasi kaip diena ir naktis.

„Aš esu nepaprastai laiminga, dėl to, kad su kokiu kūriniu dalyvausiu atrankoje. Kūryba yra ne tik savęs realizavimas, bet ir ieškojimas to, kas esu, o ši daina – tobulas mano atspindys. Kelios pastarosios savaitės tarsi euforija – sunkus darbas ir tikslingas užsienio šalių dėmesio siekimas pradėjo duoti vaisių – pradėjome bendradarbiauti su Australijos, Švedijos, Islandijos ir Suomijos prodiuseriais, kurie ne tik liko sužavėti mano kūryba, tačiau nusprendė prisidėti ir prie naujosios dainos“, – džiaugiasi atlikėja.

Pasak merginos jau dabar didžiulė komanda su atlikėja priešaky pluša ne tik prie paskutinių dainos akcentų, tačiau ir paties pasirodymo, kuris kardinaliai skirsis nuo to, ką praėjusiais metais pademonstravo Paula.

„Kiekvieną kartą žengiant į sceną mano tikslas tas pats – suvirpinti sielą, muzikos pagalba paliesti kiekvieną, kuris jos klausysis tuo metu. Šiame kūrinyje sudėta gausybė išgyvenimų per pastaruosius metus – mano džiaugsmai ir klaidos, pasiekimai ir pralaimėjimai... Šių metų atrankoje laukia iššūkis tramdant savo pačios ašaras“, – jaudulio neslepia mergina.

Dalyvaudama konkurso atrankose jauna dainininkė ne tik subūrė nemažą gerbėjų ratą, gavo daugybę komplimentų iš užsienio komisijos ir konkurso portalų, tačiau ir sulaukė palaikymo iš žinomų šalies žmonių – ją konkurse palaikė dainininkai Donatas Montvydas, Vaidas Baumila, Iglė, dizaineris Juozas Statkevičius, modelis Asta Valentaitė, marketingo specialistas Saugirdas Vaitulionis bei daugybė kitų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.