Pabaigos pradžia: M.A.M.A. scenoje Leonas Somovas ir Jazzu pasirodys atskirai

Sausio 26 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks prestižiniai Lietuvos muzikos apdovanojimai M.A.M.A 2017.

 Leonas Somovas ir Jazzu.<br> L.Masioko nuotr.
 Leonas Somovas ir Jazzu.<br> L.Masioko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2017, 2:00 PM, atnaujinta Dec 15, 2017, 2:05 PM

Jau kitą savaitę bus atskleisti nominantų penketukai, o šiandien M.A.M.A organizatoriai skelbia, kad muzikinėje ceremonijos dalyje pasirodys Leonas Somovas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu. Apie savo atsisveikinimo turą neseniai pranešęs populiarusis duetas M.A.M.A scenoje surengs atskirus pasirodymus.

Vasarį šalies arenose įvyks Leono Somovo ir Jazzu“ atsisveikinimo turas „Game Over“. M.A.M.A apdovanojimų scena bus tarsi įžanga į tai, ką duetas veiks toliau, po išsiskyrimo. Šiai ceremonijai Jazzu parengs solinį pasirodymą, o jos ilgametis scenos partneris L. Somovas pasirodys su savo kūrybos broliais iš Švedijos „Highly Sedated“.

Ši grupė savo karjerą vysto užsienyje, tačiau, anot Leono, viskas susikūrė Lietuvoje. 

Tai, kad M.A.M.A rengėjai juos pakvietė pagroti ceremonijoje, Leonas laiko smagiu įvertinimu. Jam tai yra svarbiau už galimybę patekti į nominantų sąrašus.

„Tikiuosi paruošti gerą, kokybišką, įsimintiną šou. Svarstome idėją įtraukti ir gyvų instrumentų. Vienas mūsų vokalistų – Verneris Vestlundas – yra ir multiinstrumentalistas, grojantis gitara, pianinu, būgnais. Sieksime sukurti ką nors įdomaus. O ar šiemet būsime nominuoti su Juste – palieku spręsti ekspertams, nes mums sunku vertinti savo darbą“, – teigė Leonas.

„Tiek apdovanojimų pasiėmus kartu, šįkart toje pačioje M.A.M.A scenoje pasirodyti po vieną bus keista. O kokia aš būsiu, ir kaip skambėsiu – staigmena!“ – šypsosi Jazzu.

Dueto gerbėjams, kuriems dar sunku priprasti prie minties, kad greitai Leonas Somovas ir Jazzu išsiskirstys savais keliais, jie patys linki į viską žvelgti iš šviesiosios pusės.

„Mes turime prikaupę tiek daug savo kūrybos, kad aš matau tik gerus dalykus. Juk kam kažkuo apsiriboti, kai galime daug daugiau?“ – sakė L.Somovas.

Įspūdingoje M.A.M.A 2017 scenoje apdovanojimų vakarą taip pat koncertuos Beatrich, Monique, „Rondo“, „G&G Sindikatas“. Dar daugiau grupių bus atskleista netrukus. Renginio bilietus platina bilietai.lt. 

Oficialus nominantų paskelbimas įvyks jau pirmadienį, gruodžio 18 dieną. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.