„Happyendless“ sugrįžimą į sceną vainikuos įspūdingas naujo albumo pristatymas

2018-ųjų vasario 3-ąją Vilniaus menų fabrike „Loftas“ įvyks istorinis įvykis Lietuvos elektroninės muzikos pasaulyje – į sceną po labai ilgos kūrybinės pertraukos oficialiai sugrįš vienas populiariausių elektroninės muzikos duetų „Happyendless“.

 „Happyendless“.<br> Manto Headshooter nuotr.
 „Happyendless“.<br> Manto Headshooter nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-20 11:34, atnaujinta 2017-12-20 11:39

Muzikinę tylą pagaliau nutraukę vaikinai vasario 3 d. pristatys naujausią  solinį albumą ir vinilinę plokštelę. Ilgai laukto albumo pristatymą „Lofte“ lydės būrys geriausių „Happyendless“ draugų ir kvapą gniaužiantis 3D instaliacijų šou.

Naujasis „Happyendless“ albumas bus išleistas dviem formatais: skaitmeniniu ir viniline plokštele. Skaitmeniniame albume grupės gerbėjai ras 14, o vinilinėje plokštelėje 8 visiškai naujus kūrinius, kurių kiekvienas buvo įrašytas vis su kitu Lietuvos atlikėju.

„Idėja visas albumo dainas įrašyti su skirtingais vokalistais yra naujas mūsų muzikinis formatas, tačiau vienas dalykas mūsų kūryboje liks nepakitęs – visuose kūriniuose bus gausu elektronikos“, – pasakoja į muzikos sceną grįžtantis duetas. 

Grupė jau pristatė naujus kūrinius su Giedre Kilčiauskiene, „G & G Sindikato“ nariu Kastyčiu Sarnicku-Kastetu, „Kamanių šileliu“ ir KAIA. Su pastarąją „Happyendless“ ką tik išleido ir šviežutėlį video klipą „Paper Lights“:

Netrukus grupės gerbėjai sulauks dar daugiau naujų kūrinių premjerų, nes nuo šiandien, kiekvieną antradienį, radijo stoties „LRT Opus“ klausytojai išgirs po vieną naują kūrinį. Visus juos kartu išgirsti ir įvertinti gyvai bus galima jau vasario 3 d. „Lofte“ vyksiančiame pristatymo koncerte.

„Mes niekada nebuvo atsisveikinę ar išsiskirstę, tiesiog kuriam laikui sustabdėme muzikinę „Happyendless“ veiklą ir panirome į kitus projektus. Prabėgo išties nemažai metų, gerai pailsėjome ir pribrendome naujiems „Happyendless“ darbams, todėl šis pristatymo koncertas bus tikrai ypatingas. Jis pažymės ir mūsų grįžimą į sceną, ir naujo etapo pradžią. Bus labai įdomu, nes mūsų kuriama elektronika pinsis su džiazu, hiphopu, folku ir kitais, tokiai muzikai neįprastais, stiliais. O visą pasirodymą vainikuos įspūdingas vizualizacijų šou“, – atskleidžia „Happyendless“ nariai Marius Narbutis ir Andrius Kauklys.

„Happyendless“ įkūrėjai M.Narbutis ir A.Kauklys jau daug metų kuria muziką įvairiems lietuvių muzikos atlikėjams, kino filmams, reklamoms. 1998 m. susikūrusi grupė drąsiai galėtų būti vadinama vienu sėkmingiausių lietuviškos muzikos produktų.

2006 m. prie grupės prisijungė vokalistas Saulius Prūsaitis. Po poros metų trijulė išleido albumą „Room for mistakes“ su tituline daina „Power forever“. Laimėtas MTV Europos muzikos apdovanojimas „Best Baltic Act“ (geriausios Baltijos šalių grupės) kategorijoje dar labiau išgarsino grupę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.