Pamatykite: Donata Virbilaitė ir būrys dainuojančių emigrantų pristato kalėdinę dainą

Londone gyvenanti dainininkė Donata Virbilaitė, kuri, kaip paskelbta šią savaitę, dalyvaus 2018-ųjų Lietuvos atrankoje į „Euroviziją“, siunčia kalėdinį sveikinimą – su mokiniais įrašytą dainą.

 Donata Virbilaitė su mokiniais.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Donata Virbilaitė su mokiniais.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2017, 2:23 PM, atnaujinta Dec 20, 2017, 2:27 PM

„Kai gyveni toli nuo namų, labiausiai pasiilgsti lietuvių kalbos, megztų vilnonių kojinių po egle, džiovintų grybų pyragėlių ir ilgų pokalbių mandarinais ir karštu vynu kvepiančiuose namuose. 
Kai už lango krinta baltos snaigės, o radijas groja mėgstamas šventines dainas. 

Gaila, mes ne Lietuvoje, ir nors turime beveik viską (šiemet Londone “paragavome” net sniego), būtiniausias dalykas, ko dažniausiai pritrūkdavo – didelė šeima. Smagi, gausi ir svarbiausia, esanti šalia. šiais metais ją pagaliau radau - savo studijos „Dloud” mokinius, svečius, draugus ir palaikančius. 

Dalį jų pakalbinau padainuoti savo kūrybos dainą „Gal tai Kalėdos”. Čia ir pirmą kart dainuojantys mokiniai, nauja Lietuvos popgrupė, būsimos scenos žvaigždės, „Eurovizijos” užkariautoja, šlagerių festivalio svečius sužavėjusi močiutė, naktinių klubų didžėjus ir mažylis kaimynas is gretimo namo. Ir aš. šilumos ir meilės jums! Ačiū, kad esate! Smagaus klausymosi”, - kūrinį pristato Donata.

Įrašyti dainą padėjo ir Londone gyvenanti merginų grupė „Dijos“, ir „Eurovizijos“ atrankoje dalyvavusi emigrantė Lawreigna.

Kalėdinė daina – lrytas.lt skaitytojų dėmesiui:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.