Reperis Medonas neįprastame albume įsiamžino ir nuogas, ir su prosenele

„Kvėpuok“ – taip vadinasi pirmasis Lietuvoje video albumas, kurį pristato hiphopo atlikėjas Medonas (Donatas Medzevičius).

 Albumas išleistas medinėje USB atmintinėje.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 Albumas išleistas medinėje USB atmintinėje.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-01-02 12:10, atnaujinta 2018-01-02 12:11

 

Albumas išskirtinis – visi albume esantys kūriniai turi vaizdo klipus. Albumo formatas – medinė USB atmintinė, kuri primena dvasinį simbolį. 

 

„Šis albumas – mano sąmonėjimo etapas, kuriame paleidau priklausomybes, netikrumą, grįžau į save, radau iš naujo grožį ir gėrį. Ši kelionė tik pradžia, kurioje kiekvienas įkvėpimas yra palaiminimas.

 

Kiekviena diena ir  įvykis – patirtis. O mes gi čia tam, kad kvėpuodami kauptume patirtis. Kvėpuok! Būk laisvas pagal savo prigimtį. Būk čia ir dabar. Tikiu, kad sąmoningi klausytojai atras čia dalį savęs“, – sako Medonas.

 

„Video albumas yra ta forma, kuri dabartiniame laikmetyje labiausiai rezonuoja. Stebėdamas pats save pastebėjau, jog įdomesnis ir patrauklesnis tas turinys, kurį lydi vaizdas. Todėl leidžiame video albumą. Albumo kūriniai atsidurs ir internete, o per koncertus bus rodomos vizualizacijos“, - teigia Medonas.

 

Albume klausytojai ir žiūrovai atras kūrinius ne tik vaizdo klipų, bet ir garso įrašų formatu.

 

Albumo vaizdo klipai skirtingi savo kontekstais, bet juos vienija bendra „Kvėpuok“ koncepcijos idėja, teigia Medonas. Albumo „Kvėpuok“ vaizdo klipuose veiksmas vyksta po vandeniu, važiuojančioje ligoninės lovoje Laisvės alėjoje, rodomas nuogas atlikėjas, teatro personažai, o vieno klipo veikėja netgi tapo ir Medono 95 metų prosenelė, su kuria atlikėjas smagiai leido laiką ir veikė dalykus, kurių senolė per gyvenimą dar buvo nedariusi.

 

Albumo muzikos autorius - Deividas Gnedinas. Didžiosios dalies vaizdo klipų - autorius Ridas Beržauskas (VideoRidas). Albumui klipus taip pat sukurė kūrybinė komanda „Nepilkas vilkas“ (Paulina Stasiūnaitė ir Eglė Sutkaitytė), Augustinas Mačiulis (Videostones), bei Edgaras Apalainis (Videofilm.lt).

 

Albumą pristatantis anonsas:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.