Paskelbtas išsamus „Eurovizijos“ atrankų dalyvių sąrašas: be Selo, bet su Mia

Neseniai prasidėjęs nacionalinis „Eurovizijos“ atrankų turas pirmadienio vakarą atskleidė visas kortas. LRT televizija paviešino visų dalyvių sąrašą ir konkursui pateiktus kūrinius.

 „Eurovizijos“ atrankų komisijos nariai.<br> T.Bauro nuotr.
 „Eurovizijos“ atrankų komisijos nariai.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2018, 6:23 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 5:53 PM

Netrumpame dalyvių sąraše gausu ir naujokų, atrankoje nusprendusių išbandyti savo jėgas, ir scenos senbūvių, kurių dalis „Eurovizijos“ atrankų ture – jau ne pirmą kartą.

Žiūrovams savo pasirodymus pristatys gerai žinomi atlikėjai: Vidas Bareikis, Ieva Zasimauskaitė, Gabrielius Vagelis, praėjusiais metais šūsnį simpatijų susižėrusios Greta Zazza ir Paula, scenos vilkė Mia, grupės „El Fuego“, „Saulės Kliošas“, „The Roop“ ir kiti.

Praėjusią savaitę netikėtai iš dalyvių sąrašo pasitraukė dainininkė Erica Jennings, nepanorusi stovėti prieš komisiją ir būti vertinama.

Ne ką mažiau apkalbų sukėlė ir dainininkų Donato Montvydo ir Egidijaus Dragūno-Selo pareiškimas, kad pristatydami savo kūrinį „Nieko verta“ jie svarstė ir apie dalyvavimą atrankoje. Deja, šios kalbos galutinai buvo paneigtos atlikėjų pavardžių neišvydus atrankos turo sąraše.

Visas dalyvių sąrašas: Elizabeth Olshey, Ieva Zasimauskaitė, „Justin 3“, Ofelija, Milda Martinkėnaitė, Ruta Loop, Valdas Lacko, Juozas Martin, „Godo“, Rūta Kotryna, Rasa Kaušiūtė, Dainotas Varnas, Natalija Chareckaja, „Twosome“, Dangė, Gabrielius Vagelis, Greta Zazza, Elvina Milkauskaitė, „The Roop“, Živilė Gedvilaitė, Marija, EGO, „El Fuego“, Silvija Pankūnaitė, Jurgis Brūzga, Mia, Audrius Petrauskas, Aušra Difartė, Rugilė Daujotaitė, ELEY, Germantė Kinderytė, Lukas Norkūnas, Meda Meškauskaitė, Monee, Paula, „Saulės Kliošas“, „Joyce“, Emilija Valiukevičiūtė, Kotryna Juodzevičiūtė, Donata, Evaldas Vaikasas, Marius Petrauskas, Benas Malakauskas, Justina Žukaukaitė, Milda Rasilavičiūtė, LJ, Vidas Bareikis ir Agnė Michalenkovaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.