Lietuvių pamėgtame festivalyje „Weekend“ - populiarieji Post Malone ir Kygo

Didžiausiu festivaliu Baltijos valstybėse tapęs „Weekend Festival Baltic“ skelbia dar daugiau pasaulinio lygio atlikėjų, kurie rugpjūčio 16-18 dienomis koncertuos Estijos miesto Pernu paplūdimyje.

 JAV atlikėjas Post Malone.<br> T.Saccenti nuotr.
 JAV atlikėjas Post Malone.<br> T.Saccenti nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 5, 2018, 10:32 AM, atnaujinta Feb 5, 2018, 10:36 AM

Vienas populiariausių šių dienų atlikėjų Post Malone, kurio hitas „Rockstar“ pakilo iki pat radijo stočių „topų“ viršūnių JAV, Australijoje, Kanadoje, Portugalijoje, Airijoje, Naujoje Zelandijoje, Švedijoje bei Suomijoje, patvirtino dalyvavimą festivalyje.  

Prie jau skelbtų atlikėjų jungiasi norvegų atlikėjas Kygo, kuris neseniai įrašė hitą „Stranger Things“ kartu su puikiai Lietuvos publikai žinoma grupe „One Republic“. 

Festivalyje pasirodytis ir Alanas Walkeris, kurio debiutinis albumas „Faded“ pagal pardavimus buvo paskelbtas platininiu dešimtyje šalių.

Festivalio arsenalą pildo duetas iš Švedijos „Galantis“, hardstyle gerbėjų favoritai „Headhunterz“, estų elektroninės muzikos pažibos „Tungevaag & Raaban“, Tujamo iš Vokietijos, R3Hab ir Moksi. Prekyba festivalio bilietais prasidės jau antradienį 10 val. ryto.
 
Vienas festivalio įkūrėjų ir pagrindinių organizatorių Hardi Loogas teigia, jog ateinantis „Weekend Festival Baltic“ bus pats stipriausias festivalis Baltijos šalių istorijoje.

„Post Malone yra vienas iš favoritų šių metų vasarą visuose Europos festivaliuose, o kalbos apie nuostabius Kygo pasirodymus sklando jau kelerius metus. Paminint jau prieš tai skelbtus atlikėjus, tokius kaip Davidas Guetta, Afrojackas, galima sakyti, kad jau dabar festivalis yra labai aukštame lygyje“. 

Pasiteiravus, ar festivalyje, kurį kasmet aplanko ir daug lietuvių, bus dar daugiau žinomų vardų, organizatorius atsakė: „Nepamirškite, kad mes net nepaskelbėme pusės festivalyje frosiančių atlikėjų“.

Prieš tai festivalis patvirtino Davido Guettos, Afrojacko, Oliverio Heldeno, „Sigma“, „$uicideboy$“, Big Shaq ir Swanky Tunes pasirodymus.

Post Malone hitas „Rockstar“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.