Išgirskite: naujame lietuvio West One kūrinyje – romantika madingu hiphopo ritmu

Atlikėjas West One pristato naują kūrinį „Vienas toks“, kuriame skamba madinga vakarietiška muzika, stilingas ir nuoširdus, melodinėm linijom persipinantis repas.

 West One.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 West One.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 12, 2018, 2:07 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:11 PM

Produktyvumu garsėjantis kūrėjas savo gerbėjams dovanoja ne tik naują dainą, bet ir jos vaizdo klipą.

„Manau, kad kol kas Lietuvoje mažai kas kuria tokio tipo muziką, tuo tarpu pasaulyje ji jau yra stipriai įsitvirtinusi.

Reikia neatsilikti nuo tendencijų, senų rūbų juk nenešiojame“, – sako West One, prisijungdamas prie diskusijos apie tai, kas yra madingas repas, o kas yra taip vadinamos senosios mokyklos repas.

Naujojo kūrinio „Vienas toks“ hip-hopo lyrika yra paprasta, tačiau šios muzikos gerbėjai, o ypač gerbėjos, neliks abejingi repo muzikos estetikai, sunkiam žemo dažnio boso ritmui, daug vokalinių gudrybių ir įmantrybių reikalaujančiam balso montažui ir jaunatviškai romantikai. 

„Kūrinys gimė greitai, tačiau išpildymas atėmė nemažai laiko. Nors klipo idėja ganėtinai paprasta, tačiau išreiškus ją teisinga forma, ji pasieks savo klausytoją“, – apie dainą sako West One.

Neseniai atlikėjas su profesionalių akrobatų komanda surengė išskirtinį pasirodymą krepšinio klubų „Žalgiris“ ir „Valencia“ rungtynių pertraukos metu.

Ateityje panašius pasirodymus planuojantis West One šiuo metu dirba prie naujo dainų rinkinio (mixtape). Atlikėjas tikisi, kad naujas kūrinys „Vienas toks“ sulauks ne mažiau peržiūrų, nei prieš mėnesį pasirodęs ankstesnis jo video klipas „Sakei“.

West One klipas „Vienas toks“: 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.