Paaiškėjo, kas „apšildys“ „Gorgon City“ pasirodymą Vilniuje

Kitas svarbus vardas, kurį puikiai žino kiekvienas Lietuvos klubinėtojas, ir kurio muzika įkraus visus, belaukiančius „Gorgon City“ – Virus J (House of Virus)!

 „Gorgon City“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
 „Gorgon City“.<br> Nuotr. iš asmeninio albumo.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 19, 2018, 3:27 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 3:34 PM

Kitas svarbus vardas, kurį puikiai žino kiekvienas Lietuvos klubinėtojas, ir kurio muzika įkraus visus, belaukiančius „Gorgon City“ – Virus J (House of Virus)!

Jo įrašus leidžia geriausios pasaulio šokių muzikos įrašų kompanijos: „Ultra“, „Defected“, „Armada“, „Hed Kandi“, „Pacha“ ir „Toolroom“. Jo studijos duris varsto Sandy Rivera, Kevinas Saundersonas, Marshallas Jeffersonas, Eddie Amadoras ir kiti. Jis savo pasirodymus rengia didžiausiuose pasaulio naktiniuose klubuose bei festivaliuose. 

Du solinius albumus Lietuvoje ir šimtus originalių kūrinių bei remiksų visame pasaulyje išleidęs, o 2012-aisiais M.A.M.A nominuotas hauso muzikos kūrėjas yra ir „Freakin Radio“ laidos „Power Hit Radio“ eteryje vedėjas.

Ir dar vienas svarbus kovo 10-osios šokių aikštelės vardas – „The Sneekers“, neseniai išleidęs naują kūrinį – „Hippo“. „Galima pasidžiaugti, kad eilėje – kitos 6 naujos dainos, kurios veikiausiai bus išleistos dar iki vasaros. Bus produkcijos ir radijo klausytojams, ir klubams. Bendradarbiaujame ir su užsienio atlikėjais, viena naujų dainų bus įrašyta su Bodhi Jones iš Kanados“, – pasakoja  „The Sneekers“ vėliavnešys Evaldas Mikalauskas. 

„The Sneekers“ visada išsiskyrė aštriu skambesiu ir, nors pastaruoju metu buvo išleista nemažai hauso, pop, radijo hitų, tokių kaip „Ghetto Superstar“ ar „Surf“ su Kaia, šiais metais muzika bus labiau orientuota į klubus ir pogrindžio sceną.

Labiausiai su „The Sneekers“ siejamas dalykas – diskoteka „Neonkės“. „Ir jau galiu pažadėti, kad šiais metais ruošiamas didžiausias „Neonkių“ įžiebimas vasaros festivalyje „Galapagai“, kuriame yra groję ir tie patys „Gorgon City“, – sako Evaldas. – Juos pažįstu nuo pat pirmo hito „Ready for your Love“, be kurio neapsiėjo nei vienas „The Sneekers“ vakarėlis ar pasirodymas. Šio dueto muzika padarė nemažą įtaką „The Sneekers“ skambesiui kelis pastaruosius metus. Tad, man atrodo, labai svarbu paspausti ranką savo favoritams. Seku juos socialinėje erdvėje ir visai nesvarbu – penktadienis ar pirmadienis, jų grojama muzika priverčia visus judėti ir kelti rankas į viršų.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.