Lažybų bendrovių prognozė: į „Euroviziją“ vyks Ieva Zasimauskaitė

Šį sekmadienį vyksiantis Lietuvos atrankos į „Euroviziją“ finalas, kaip ir kasmet, sudomino ir lažybų rengėjus, kurie šioje kovoje mato aiškią favoritę.

„Visai nenutuokiu, kas sekmadienį laimės atranką“, – sakė I.Zasimauskaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Visai nenutuokiu, kas sekmadienį laimės atranką“, – sakė I.Zasimauskaitė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 8, 2018, 3:20 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 9:05 PM

Lažybų bendrovės „Betsafe“ nuomone, iš šešių pretendentų, kurie kovo 11-ąją kausis Kauno „Žalgirio“ arenoje, labiausiai tikėtina laimėtoja yra Ieva Zasimauskaitė.

Jos galimybės vertinamos koeficientu 1,40 – tai reiškia, kad, už ją pastatę eurą, pergalės atveju gautumėte 1 eurą 40 centų.

Antroje vietoje lažybų bendrovė mato grupę „The Roop“ (koeficientas 3,50), o toliau išrikiavo Moniką Mariją, Kotryną Juodzevičiūtę, Jurgį Brūzgą ir Paulą, kurios galimybės laimėti vertinamos prasčiausiai.

Taip pat atlikėjus išrikiavo kita lažybų bendrovė „TOPSport“. Tiesa, šių lažybų specialistų nuomone, grupės „The Roop“ galimybės laimėti yra kiek didesnės – dėl jos pergalės siūloma lažintis koeficientu 2,55. O, pavyzdžiui, pastačius eurą už paskutinėje vietoje minimą Paulą, jos pergalės atveju galima gauti 13 eurų.

Vakar portalo lrytas.lt naujienų konferencijoje dalyvavusi 24 metų I.Zasimauskaitė sakė, kad stengiasi pernelyg nereaguoti į prognozes.

„Daug žmonių mane jau sveikina. Ir prodiuseriai, ir kiti atlikėjai, kurie dalyvaus atrankos finale. Sako, kad čia neva jau viskas aišku.

Bet aš visada sakau – neperšokę griovio, nesakykime „op“. Šie metai „Eurovizijos“ atrankoje – labai nenuspėjami. Nuoširdžiai sakau – visiškai nenutuokiu, kas gali laimėti. Jei galvosiu, kad laimėsiu, pralaimėjusi labai nusivilsiu. Jei negalvosiu ir laimėsiu, pergalė atneš daugiau džiaugsmo“, – sakė dainininkė.

Lyrišką kūrinį „When We’re Old“ atliekanti vokalistė džiaugėsi, kad jai galbūt padės ir namų sienos, – Ieva yra vienintelė atrankos finalo dalyvė, gyvenanti Kaune.

Laimę suaugusiųjų „Eurovizijos“ atrankoje Ieva bandys jau penktą kartą. Tiesa, 2007-aisiais ji dalyvavo vaikų „Eurovizijoje“ – kaip pritariančioji atlikėjos Linos Joy vokalistė.

„Dar kai buvau maža, mamai sakiau, kad jei laimėsiu didžiąją „Euroviziją“, tai bus Portugalijoje (šalyje, kurioje šįmet vyks konkursas. – Red.).

Neišsigalvoju šios istorijos, taip tikrai buvo. Labai noriu laimėti“, – aiškino atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.