TV projekto „Muzikinė kaukė“ nugalėtojas Edgaras Lubys neria į naują muzikos stilių

Žinomas dainų autorius ir atlikėjas, TV projekto „Muzikinė kaukė“ nugalėtojas Edgaras Lubys kviečia gerbėjus pasinerti į žaismingus disco/funk muzikos laikus ir pristato naujausią savo kūrinį „Diskomiražas“, kuriam sukurta ir nuotaikinga vizualizacija.

 Edgaras Lubys.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
 Edgaras Lubys.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
 Edgaras Lubys.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
 Edgaras Lubys.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
 Edgaras Lubys.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
 Edgaras Lubys.<br>J. Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 4, 2018, 12:47 PM

„Televizijos projektai leidžia man atsiskleisti kaip dainininkui ir net patį save atrasti vis naujame amplua, muzikos stiliuje. Net ir dainuodamas kitų kurtas dainas, stengiuosi jas atlikti savaip,“ – pasakoja šiuo metu TV projekte “Dainuok mano dainą” dalyvaujantis Edgaras.

„Taip ieškodamas atradau, kad man labai patinka funk stiliaus muzika. Ji tokia spalvinga, energinga ir uždeganti, kad gimė ne viena daina mano galvoje. Noriu pasidalinti pirmąja jų su savo gerbėjais.“

Edgaras Lubys šia daina sustoti neketina, įrašinėja jau kitas savo studijoje ir žada pristatyti vėliau visą savo kurtų dainų programą disco/funk stiliumi. Kol vyksta kūrybos procesas ir repeticijos, garsus atlikėjas kviečia muzikos gerbėjus įvertinti jo naująjį darbą „Diskomiražas“.

Dainos vizualizacijai buvo panaudoti 70-aisiais populiarios Amerikos laidos „Soultrain“ vaizdai, kai disco/funk muzika tiesiog karaliavo topuose ir šokių aikštelėse.

Dainą su vaizdo klipu rasite čia:

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.