Omerta pristato naują vaizdo klipą, kurį filmavo po vandeniu

Vienas ryškiausių Lietuvos repo atlikėjų ir muzikantų Omerta šiais metais jau spėjo išleisti akustinį albumą „Omerta Goes Acoustic“.

Atlikėjas Omerta.<br>Ponulis Prouction nuotr.
Atlikėjas Omerta.<br>Ponulis Prouction nuotr.
Atlikėjas Omerta.<br>Ponulis Prouction nuotr.
Atlikėjas Omerta.<br>Ponulis Prouction nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 5, 2018, 10:32 AM

Šiuo metu atlikėjas pristato naujausią savo singlą ir muzikinį vaizdo klipą dainai „Prilaikyk“.

Giliais gyvenimiškais tekstais garsėjantis atlikėjas neslepia, kad naujas muzikinis vaizdo klipas, tai – atgarsiai iš būsimo naujojo albumo, prie kurio dabar intensyviai ir dirbama.

Daina „Prilaikyk“ įrašyta kartu su reperiu Hermiu ir viena talentingiausių savo kartos atlikėjų – Ieva Lapinskaite. Tuo metu, muziką kūrė jaunas prodiuseris Deaf Man Production.

Naujas muzikinis vaizdo klipas, kaip ir pats kūrinys yra persmelktas vizualinių metaforų ir alegorijų, todėl kiekvienam žiūrovui ir klausytojui yra palikta nemažai erdvės interpretuoti, bei atrasti potekstėse kažką savito.

Vaizdo klipo filmavimai prasidėjo dar sausio mėnesio pabaigoje, kurio metu buvo neapsieita ir be didelių iššūkių, nes nemažai kadrų buvo nufilmuoti po vandeniu.

„Vanduo kaip simbolis, kuriame arba skęstame arba iš jo išneriame, o neretai reikia ir kito rankos, kuri padėtų ir neleistų nugrimzti žemyn“, – teigė klipo režisūrą kūręs Omerta.

„Dirbti su juo tikra atgaiva. Jis griežtas, bet tuo pačiu kantrus ir norintis išspaust viską iki maksimumo, kiek tai leidžia galimybės. Per šiuos filmavimus ir vaizdo montavimo darbus išmokau labai daug naujo ir įgavau neįkainuojamos patirties“, – teigė vos 19-os metų sulaukęs klipo bendraautorius Tom Rela.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.