Po skandalo radijo stotis atsisakė groti Selo dainas – E. Dragūnas atsikirto

Skandalingojo dainininko Egidijaus Dragūno-Selo pavardę vėl linksniuoja visa Lietuva. Egidijaus pagrasinimas modeliui ir tinklaraštininkei Simonai Burbaitei sulaukė daug diskusijų.

 Egidijus Dragūnas.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Egidijus Dragūnas.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 6, 2018, 12:12 PM, atnaujinta Apr 6, 2018, 2:52 PM

Viskas prasidėjo nuo to, kad Simona nusifilmavo sporto klube. Vaizdo įraše buvo matyti, kaip gražuolė boksuojasi.

Komentaruose pasireiškė Selas, kuris sportuojančiai S.Burbaitei nepraleido progos įkąsti.

„Baisu, kai bobos virsta vyrais! Boksininkė. Kai pi***au vieną, užmigtum amžiam“, – su šypsenomis tėškė dainininkas.

Tokį Selo akibrokštą suskubo komentuoti žinomi žmonės, kurie S.Burbaitei patarė kreiptis į teisėsaugą.

Penktadienio vidurdienį paaiškėjo liūdna žinia pačiam Selui. Radijo stotis „Power Hit Radio“ nusprendė išimti visas E.Dragūno dainas iš savo grojaraščio.

TIME OUT, nes jo socialiniai perlai, kuriuos nemaža dalis žmonių mato, kaip humoro apraišką, yra bjaurūs.

Ne, tai nėra humoras, tai yra nepateisinamas elgesys, kurį jūs bandot pateisint, nes „niekas Lietuvoje nesukuria tokios muzikos, kaip jis“.

Tą muziką kuria ne jis – gerbkit ir mylėkit prodiuserius, kurie dirba prie šito projekto. Tada belieka įvertinti jo žeminančius, pilnus neapykantos ir grasinimų, pasisakymus viešoje erdvėje.

Teisingas pastebėjimas – kalbėjimas apie tai yra reklama. Todėl reikia ne tik kalbėti, bet ir pagaliau imtis veiksmų“, – feisbuke patalpinęs vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip trinamos dainos, rašė „Power Hit Radio“ programų direktorius Saulius Baniulis.

Į tai netruko aršiai sureaguoti pats Selas. Savo instagrame Egidijus pareiškė, jog toks radijo stoties poelgis jam nerūpi.

„Kam įdomi tavo su***ta stotis, kai yra „youtube“, – trumpai brūkštelėjo jis.

Garsenybė tikina, kad dėl savo išsakytos nuomonės apie Simoną Burbaitę nesigaili ir sako, kad daugelis dėl šios istorijos bando sau susirinkti populiarumo kapitalą.

„Man nusispjauti ant tokių radijo stočių, kurios gros ar negros mano dainų. Groja „YouTube“ ir ten renkamos dešimtys milijonų peržiūrų.

Kalbant apie vakarykštį komentarą, galiu pasakyti tik tiek: esu koks esu. Mano požiūris į normalias moteris visada buvo ir liks normalus. Jų noras mane padaryti kitokiu ir sukelti skandalą vertinamas paprastai: naudojasi mano populiarumu. Tiesiog tokiu būdu siekia labiau išgarsėti. Tai manęs nepakeis“, – nedaugžodžiavo E.Dragūnas.

Egidijus turi nuomonę ir dėl šiuolaikinių moterų.

„Kreipiuosi į visas šiuolaikines feminas. Tas, kurios sako, kad nori būti ar yra lygiavertės vyrams. Raginu jus būti lygiavertėmis visur.

Nes lygiavertiškumas dingsta, tarkim, atsisėdus su vyru prie vakarienės stalo ir pabaigus vakarienę, kai atnešama sąskaita apmokėjimui. Kitas momentas – kuomet reikia pakelti sunkią plytą. Tuomet ir šiose srityse jums reikėtų būti lygiavertėms vyrams.

Tuo tarpu visoms tikroms ir švelnioms moterims siunčiu po saldų bučinį“, – savo poziciją perduoda SEL lyderis.

Po kilusio ažiotažo, E.Dragūnas sulaukė tūkstančio gerbėjų palaikymo socialiniuose tinkluose. „Gerbėjai puikiai supranta, kur tikras, o kur dirbtinai sukurtas skandalas.

Ačiū tiems, kurie palaiko ir supranta, koks esu iš tikrųjų“, – padėką gerbėjams perduoda Egidijus.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.