Ievos Zasimauskaitės Eurovizijos TOP 5: šalys favoritės

Prieš porą dienų iš Izraelio grįžusi Ieva jau rytoj kelia sparnus į Amsterdamą, kur toliau populiarins savo eurovizinę dainą „When we’re old”. Paklausta, ar jau turi susidėliojusi ir savo favoritų sąrašą, atlikėja mielai pasidalijo savo Eurovizijos TOP penketuku.

Ieva Zasimauskaitė.<br>LR archyvo nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>LR archyvo nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>R.Zilnio nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>R.Zilnio nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>R.Zilnio nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>R.Zilnio nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>LR archyvo nuotr.
Ieva Zasimauskaitė.<br>LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Apr 13, 2018, 10:05 AM, atnaujinta Apr 20, 2018, 9:55 AM

Ievos numylėtiniai – Ispanijos atstovai Amaia y Alfred su daina „Tu Canción“. Pasak atlikėjos, šis kūrinys visiškai atitinka jos stilių, o kaskart jo klausant nugara nubėga šiurpuliukai. „Judviejų santykis – kažkas ypatingo. Amaia y Alfred transliuoja meilę, o tai man labai priimtina ir natūralu“, – sako Ieva, pridurdama, kad duetas savo žavumu papirko ne tik jos, bet ir visos Ispanijos širdis.

Austrijos daina „Nobody But You“, kurią atlieka Cesár Sampson, antrieji Ievos favoritai. Pasirodo, kiekvieną savo eurovizinį rytą Ieva pradeda būtent su šia daina. „Kelionių metų susipažinau ir su pačiu atlikėju, jis man paliko labai didelį įspūdį. Cesár taip pat vegetaras jau gal 15 metų!“, – susižavėjimo neslėpė Ieva.

Tretieji sąraše – Prancūzijos duetas Madame Monsieur su daina „Mercy“. „Labiausiai įsimena pagrindinė dainos mintis. Ji labai prasminga ir neša svarbią žinią visuomenei“,– įsitikinusi Ieva. Prancūzijos atstovų kūrinyje „Mercy“ netiesiogiai perteikiama pastaruoju metu itin aktuali pabėgėlių krizės tema.

Čekų atlikėjas Mikolas Josef ir jo daina „Lie to Me“ – ketvirtojoje Ievos TOP 5 vietoje. „Tai, ką jis daro scenoje, kaip elgiasi, kokia jo daina... Viskas rodo, kad jis – tikra žvaigždė“, – simpatijų atlikėjui neslėpė Ieva kartu pranašaudama, kad Mikolas Josef ir jo daina neabejotinai gali atsidurti ne tik Eurovizijos, bet ir radijo grojaraščių topuose.

Paskutinieji, bet tikrai ne prasčiausi, Ievos favoritai – Airijos atstovo Ryan O’Shaughessy kūrinys „Together“. „Tai lyriška, mano stiliui artima, gal net panaši į manąją dainą“, – pasakojo atlikėja ir džiaugėsi, kad pabendravus su Airijos atstovais užsimezgė draugiškas ryšys.

Trumpam į Lietuvą grįžusi Ieva Zasimauskatė jau rytoj kels sparnus į Amsterdamą, kur toliau intensyviai ruošis Eurovizijos pusfinaliui ir savo pasirodymui jame.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.