Išgirskite: „The Station“ sugrįžta su antruoju albumu ir netikėto skambesio daina

Prieš metus ramiais indie roko hitais išgarsėjusi „The Station“ šiandien nustebino savo gerbėjus nauju singlu „Tik Tau“ – intensyviu roko ir sunkaus reivo deriniu, kuris skamba kitaip nei ankstesnė grupės kūryba.

„The Station“.<br> R.Šeškaičio nuotr.
„The Station“.<br> R.Šeškaičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-04-13 13:33, atnaujinta 2018-04-13 13:44

„Santykiuose žodžiai „Tik Tau“ gali būti ir patys gražiausi ir patys baisiausi pasaulyje. Nauja ir agresyvi mūsų daina balansuoja tarp šių abiejų prasmių“, -  apie naują dainą sakė grupės vokalistas Mykolas Katkus.

Su patyrusiu šokių muzikos prodiuseriu Andrium Kaukliu („Happyendless“) savo naują albumą „Drama“ įrašinėjantys „The Station“ neslepia, kad naujame albume grupė skambės kitaip nei pirmąjame, dvi M.A.M.A. nominacijas užsidirbusiame „Išsišakojančių takelių mieste“.

„Garsai – šviežesni ir aštresni, skambesys – dabartinis, muzika gerokai ritmiškesnė. Bet ir toliau rašom prasmingus tekstus“, – sakė M.Katkus.

Naują albumą „Drama“ pristatymo turas prasidės koncertais Klaipėdoje ir Kaune, o gegužės 4 dieną pristatymas įvyks ir Vilniaus klube „Tamsta“ gegužės 4 dieną.

Naujoji „The Station“ daina:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.