Išgirskite: žinomas saksofonininkas Juozas Kuraitis pristato pirmąją savo dainą

Šiandien Lietuvos instrumentinės muzikos pasaulyje atsirado pirmasis popmuzikos originalus saksofono kūrinys „Road to Love” (liet. „Kelias į meilę”), kurį atlieka JK SAX slapyvardžiu pasivadinęs vienas žinomiausių saksofonininkų mūsų šalyje Juozas Kuraitis. 

 Juozas Kuraitis.<br> D.Morozovos nuotr.
 Juozas Kuraitis.<br> D.Morozovos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2018, 8:13 PM, atnaujinta Apr 18, 2018, 8:35 PM

 

Kaip teigia atlikėjas, pradėti naują – originalios kūrybos kelią paskatino nuolatinės kelionės automobiliu.

 

„Besiklausydamas lietuviškų radijo stočių, pasigedau originalių saksofono kūrinių, kurie puikiai tinka keliaujant”, – teigia Juozas.

 

„Road to Love” – tai kūrinys, skirtas tikrosios meilės ieškantiems žmonėms, kurie blaškosi, dalina savo energiją  skirtingiems partneriams, tačiau giliai širdyje supranta, kad didžiausia laimė šiame gyvenime yra sutikti savo antrąją pusę ir visa savo meilę skirti tik jai ar jam.  

Artimiausiuose atlikėjo ir kūrėjo planuose yra vaizdo klipas šiai dainai, kuris tikrai turėtų nustebinti.

 

„Jame bus reali meilės istorija. Nenoriu daugiau atskleisti  šio klipo detalių, geriau, kai bus rezultatas, tada juo ir pasidalinsiu su visais”, – teigia Juozas.

 

Prie šios originalios dainos kūrybos prisidėjo ir kompozitorius Tomas Kondrackis bei garso režisierius Normantas Ulevičius.

 

Per dvejus metus įrašęs daugiau nei 170 populiariosios muzikos „koverių”, repetuodamas po 3-4 valandas per dieną saksofonininkas Juozas Kuraitis pribrendo pokyčiams ir yra visiškai pasiruošęs artimiausiu metu savo ir radijo stočių klausytojams pateikti ne vieną tokį kūrinį bei originalių dainų albumą. 

 

J.Kuraičio kūrinys „Road To Love“:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.